Snapshots

Som ni har märkt så har min blogg legat nere sedan tisdags kväll. Det på grund av att mitt webbhotell Binero som min sida ligger på har ett storageproblem och inte heller tag i problemet direkt utan, jag vet inte, spelade bordtennis under arbetstid samt skyllde ifrån sig på en underleverantör. Att en hemsida ligger nere under ett par minuter upp till en timme är aldrig bra, men det kan hända. Men att en sida är helt nedsläckt under 3 dagar är katastrof. Tänk bara hur många hundratusen de sidor med webbshoppar tappar? I mitt fall så tappade jag statistik, fick skjuta på publicering av samarbeten och tyvärr även miste x antal kronor. Något som jag kommer försöka få återbetalt av Binero under tiden jag byter leverantör.

Att saker och ting inte fungerar alltid är en sak, men att på det mötas av nonchalant support som irriterat munhuggs med sina kunder som någon form av barn i trotsåldern är det värsta jag vet. Jag blir GALEN på sådant. Erkänn ert misstag, lägg er platt och försök rädda det ni kan av situationen då er företagsmodell styrs av att faktiskt ha betalande kunder som använder sig utan av er tjänst. Hur svårt ska det vara? Att sen inte heller kommunicera ut vad som händer till sina märkbart upprörda och ovetandes kunder är så jädra inkompetent. Krishantering A och O – kommunikation. Det är inte så svårt.

Nu när jag har fått det ur systemet så tänkte jag istället ge er en liten update om veckan som har gått.

I tisdags efter mitt coachpass så mötte jag upp Agnes för lunch på EatNam Odenplan. Rekommenderar det stället starkt. Både som lunchhak och som middagsställe. De har så oerhört god mat. Testa deras räk-vårrullar!

Spenderande förmiddagen i Haga parken tillsammans med Erik och Lisa för att fota ett jobb som jag ska göra för Amer Sports och Sportamore. Det är något många av er har efterfrågat och släpps om 1-2 veckor.

Drog ner och lunch-simmade direkt efter plåtningen tillsammans med Patrik. Det gick strålande.

Resten av dagen spenderade jag hemma där jag skrev klart två samarbeten samt strukturerade upp inför en föreläsning jag ska göra i höst. Och vips så hade 4 timmar gått och klockan var sex. Tog kväll, åt pizza och somnade sedan på soffan.

Idag har jag tagit en morgonpromenad med fina Klara som jag ska träningsmotivera i sommar (roligaste uppdraget någonsin!), jobbat från sängen, ätit lunch med Cecilia på Raw Sushi och därefter spelat in en kortfilm åt Sett Syd som jag även ska föreläsa på i höst, GAH! Sjukt nervöst!

Nu är jag hemma igen och laddar om för träning. Skulle egentligen cyklat ute med Maria idag men då det regnar och blåser så beslutade vi oss för att flytta in passet och kombinera det med lite löp på bandet efteråt.

Kvällen kommer spenderas i soffan med lite textredigering och bananpannkakor. Hej på er!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *