,

Snapshots Barcelona (fredag)

På restaurangjakt efter första träningspasset.

Hittade en mysig Bodega med riktigt bra bläckfiskcroquettes.

Köpte kaffe, satte oss i solen och tittade på folk.

Andra träningspasset bestod av löpskolning, teknik och fartlek. Därefter var det dags för 2 x 3-2-1 min intervaller. Låter lätt, men de är rätt jobbiga. Jag är mer uthållig än snabb vilket vi jobbar på just nu. Intervallerna blir längre men varvas mycket med denna typen av pass, vi jobbar fartlek i medeldistanser och 1 km intervaller under tröskeln körs frekvent. Jag försökte hålla jämn men utmanade fart under 3.40 på 3 minuters intervallerna men märkte snabbt att jag tappade fart de sista 40 sekunderna o landade på 4.00. Det stör mig något jävulskt. Men det är bara att fortsätta nöta. 2 och 1 minuters intervallerna gick betydligt bättre. Låg 3.20 blankt på 2 min och tappade bara 10 sek sista 40 m och på en min låg jag på stadiga 2.80. Bra så.

Nöjda tjejer efter löpningen.

THE GANG!

Dags för middag och sen middag. Fixade mig och raffade till det med leopardklänning och Chloéboots.

Sminkade och stylade tjejerna med. Skitkul. Och framförallt när man får höra innan läggdags “man vill ju inte tvätta bort sminket än..!”

Tog en fördrink här. Sjyssta drinkar och bra drag.

Avslutade med magisk middag på Sensi i Gothic kvarteren. Sjukt bra restaurang med en av de godaste tryffel ravioli, tuna tartas och dulche leche cheesecake jag har smakat. Äh. Allt var gott. Vi åt i 4 timmar. Älskart!

0

2 svar till “Snapshots Barcelona (fredag)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *