,

Snapshots Marbella

Några timmar efter loppet svidade vi om och begav oss till Mosh Fun Kitchen för en jädra massa god mat (kan rek tonfiskburgarna) och drinkar. Det blev en blöt kväll och vi gjorde en minst sagt fartfylld barrunda där vi hamnade på en del sjuka ställen. Damn, det var riktigt riktigt roligt. Tror vi ramlade hem runt 03 och det slutade med att Calle låg och sov på soffan medan resten av oss mumsade på ostmackor i köket.Det bästa av allt var ändå stunden efter loppet. 40 minuter efter målgång satt jag och tog en efterlängtad öl tillsammans med världens bästa hejjarklack.Ingen Marbella-vistelse utan våra obligatoriska grillmiddagar på taket. Vi invigde uteköket som Pappa Per har byggt och grillade tonfisk med mango/melon sallad och guacamole. Så många härliga kvällar vi har haft på det taket, de är mina starkaste minnen från vårt häng nere i Spanien och jag önskar fler av dem. Det är något alldeles magiskt att sitta i den ljumma brisen med lejonberget i bakgrunden och havet framför oss. Man vill aldrig att de ska ta slut.
Tog en selfie.


Dagen efter loppet hängde vi på stranden och gjorde absolut ingenting. Jag läste böcker, drack juicer och tjöt när jag gick i det kalla vattnet ( att man 24h tidigare hade kastat sig ut i det innan ens solen hade gått upp tänkte man inte på). Jag pausade mina stories, lät bli att svara på mail och laddade om batterierna. Skrev en mental plan för mig själv och tänkte igenom vad jag skulle ta upp som kritiska punkter med coach Simon i vår avstämning och vidare träningsplan framåt.

Det var den vistelsen i Marbella, jag hoppas vi får till att åka ner i höst igen, hade varit så skönt att dra ner en långhelg. Men vi får se, planerar just nu Calles födelsedagsresa vilket kommer kräva lite ledighet också. Sen drar jag till Tel Aviv med Friendcation och Resia (läs mer om det här och här) på tisdag. DET ska bli sjukt kul. Kram på er.

0

0 svar till “Snapshots Marbella”

  1. Fy SATAN vad härligt det ser ut! Mer sånt i livet tack. Och förresten: tycker hela ditt mindset kring tävlingen är så fruktansvärt imponerande. Som jag sa tidigare: du är BOSS! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *