Snapshots Oahu

Vi har verkligen maxat våra två dagar Oahu. Honolulu är verkligen en stad över vår förväntan och jag är riktigt glad att vi stannade dessa dagar innan vi åkte vidare till Kauai där vi befinner oss just nu.

Vi har som sagt hyrt bil på båda öarna vilket ger oss 100 procent frihet. För ska sanningen fram så hade min själ dött av att vara instängd på ett resort. Första dagen hängde vi bara runt i stan och la oss relativt tidigt. Igår åkte vi ifrån Honolulu rätt tidigt upp till en outlet som ligger ca 20 min utanför stan. Vad jag köpte (vilket är helt jävla sjukt fantastiskt magiskt jaaaaaaa!) kommer i ett alldeles eget inlägg. Men jag kan säga som såhär. Jag ä l s k a r Black Friday.

Efter shoppingen åkte vi vidare till Turtle Beach som ligger vid North Shore. Våra vänner Daniel och Therese har hyrt hus  och spenderar 3 veckor av sin föräldraledighet där. Genialt. Det ska jag också göra när jag får kids. Ajöss Sverige!

Åter till dagen, vi hängde lite på stranden, besökte en choklad farm, käkade veggo-pizza samt jordens godaste bakverk från ett lokalt bageri. Imorse tog vi en morgon promenad och en frukost on the go innan vi åkte ut till flygplatsen. Och nu. Ja nu är vi här. Men det återkommer jag till en annan dag. Nu ska jag träna och sen ska jag dricka bubbel med Calle. Hej!

12

2 svar till “Snapshots Oahu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *