Snapshots Skåne

Varje gång jag ser en häst så stannar jag och tjuter “häääästarnaaaa!” Älskar hästar. Älskar älskar älskar. Det är mitt spirit-animal. För er som inte vet så är jag gammal hästtjej, eller nej, inte gammal för en gång hästtjej alltid hästtjej och jag är helt övertygad om att jag inom 10 år kommer ta upp ridningen igen på ett eller annat sätt.

Har tränat. Inte mycket, men lite. Har en deloadvecka.

Har även tränat Josefine som bor i Skurup som snart har kört 3 månader Online PT med mig. Passar på att erbjuda PT-pass när jag ändå är nere, på så sätt så kan vi stämma av och gå igenom teknik. Hon kommer köra med mig fram tills nästa år och det är så oerhört häftigt att se hennes utveckling. Hon är grym.

Varit barnvakt åt Wille, min systerson, och tagit selfies inför konfirmationspartaj.

Vi har varit nere i en blåsig småbåtshamn i Ystad och tittat på båtarna. Man märker tydligt vem som är favoriten av oss två.

Ätit glassbomb på Majas konfirmationsfest.

Strosat omkring i ett regnigt Malmö. Frukost på Avocado, ströshopping och promenad utan mål.

Avslutade med förjävla god ramen nere i Saluhallen vid Västra hamnen. Hett tips!

Har sovit en hel del och gått på väldigt mycket promenader. Det är ett måste när man är här nere.

60

2 svar till “Snapshots Skåne”

  1. Hej,

    Kan inte du lägga ut namn på de restauranger du ätit på under Skåne resan som du rekommenderar vidare? ser så gott ut!
    Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *