,

Snyggdag och curlade män

Så var det måndag igen och jag började dagen med att gästa Sheila och Magnus podd “About yoga”. Det blev ett jäkligt roligt avsnitt där jag bland annat berättade om min bilmeditation, obehaget för mammor i grupp och varför det är så oerhört viktigt med sitt “varför”. Jag och Magnus började diskutera egentid, kvinnor som curlar sina män och låt mig säga som såhär – det är härligt att gästa en podd där åsikterna skiljer sig. Jag har även pratat om föräldraskap vilket jag har fått till mig att det får man absolut inte göra om man inte har egna barn. Men nu gjorde jag det ändå. Såklart.

Förövrigt så har det dm:ats friskt om hur oooerhört fräsch jag ser ut idag. Började skratta och tänkte “JAHA, ser jag ofräsch ut annars eller?” började sedan skratta ännu mer när jag insåg att inte fan är jag någon natural beauty när jag glider runt i min kombinerade loungewear/pyjamas med fettfläckar från nittonhundra frösihjäl och ett hår som knappt har sett en borste samt hud som ser ut som en dassig leopard pga taskig bus. Men sen trillade poletten ner när jag kom på att min hårinpackning som finns här med blont pigment verkligen gjorde susen igår. Det är ju därför mitt hår ser så jädra fresh ut!

Sedan har dagen flutit på med avstämningsmöten inför Nelly och Zalando kampanjer som vi rullar ut för Abrand Jeans i februari. Jag och Maria tog en lunch på Mahalo. Jag har korrat briefs och satt agendan för mina egna inspelningar samt gjort upp en checklista för ett kommande projekt som jag snart ska berätta mer om för er.

Skinnbrallor och skjorta är från Zara och kängorna är ett par Docs. Jag hoppas att ni har haft en lika bra måndag (& snyggdag) som jag har haft. Jag ska vara helt ärlig och säga att jag sörjer lite att jag inte kan göra något mer med det här idag. Ingen träning blir det heller då jag har vilodag. Okej, dags att stänga igen och dra hem igen tillbaka till pj:sen. Grattis till min snubbe. Hej! Hej!

51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *