, ,

SOLIGA DAGAR OCH TIDIGA KVÄLLAR

Klänning finns här, klick!

Dagarna ser ganska så lika ut här nere. Jag vaknar tidigt och tränar, att ha träningen gjord innan jobbet drar igång är både skönt, effektivt men framförallt ett sätt för mig att starta igång dagen. Ofta kör jag ett lite lättare pass på eftermiddagen bestående av styrka för att låta löpning ha morgontimmen när det som svalast. Efter det är frukost och sen är det i princip jobb fram till middagstid. Om jag inte leder träning, fotar content åt tjejer nere på stranden, leder hike, löpning eller någon annan aktivitet för Friendcation så sitter jag (som nu) med admin, mail och inlägg. Livet och andra delar av jobbet rullar på oavsett om man befinner sig på en resa eller ej, för detta är ju trots allt inte semester även om man ibland kan få lite retsamma gliringar om jag verkligen jobbar eller om det är semester. Dröm ändå va, att ha ett jobb som liknar en semester, det är väl höjden av en karriär, eller?

Jag somnar tidigt, ofta innan 22:00. Förutom igår då, när jag låg och klippe reels till 23:00 och sen fastnade med att kolla gulliga hästklipp i en timme. Alltså, jag måste sluta med det där, efter 22:00 ska jag sova ingenting annat. Men men, en gång är ingen gång och det var att jag inte behövde gå upp så tidigt imorse.

Annars då? Imorgon åker tjejerna på utflykt och jag ska ta lite ledigt. Har bokat massage, ska springa hårda intervaller och därefter ligga en stund poolen. Jag ser framemot det. Gårdagen var intensiv men oerhört rolig. Det är en fröjd att se hur gruppen växer och vänskapsband knyts.

Nu återstår det att skicka iväg lite samlingsfakturor för höstens samarbeten och därefter ska jag träna ett snabbt pass innan jag leder 2 timmar bootcamp. Det är en RIKTIGT härlig känsla skicka iväg fakturor. Det pirrar till kan man säga. Både här och där.

Ha en fin dag,
Hej!

26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *