Solkysst hy

Många av er som har följt mig ett tag vet att jag gillar Decleor och ständigt återkommer till deras produkter. För någon månad sedan var jag på en ansiktsbehandling och fick då med mig ett par produkter från deras nya serie “Green Mandarine”.

Dagkrämen (finns här!), som även fungerar som en CC – cream har blivit min mest använda produkt i sommar. Den innehåler eteriska oljor, hyaluronsyra och morotsextrakt som ger huden en solkysst glowig look utan att torka ut. Jag har inte använt foundation på 8 veckor utan enbart haft på mig spf50, mitt vanliga serum och därefter denna krämen. Och det har funkat hur bra som helst.

Jag fick även med mig ett nightbalm (finns här!) som 100 procent består av bi- och karnaubavax. Det känns som att man balsamerar in huden inför natten. Som en liten kokong av fukt och näring. Man blir väldig flottig, så sov med en liten handduk och tvätta ansiktet ordentligt morgonen efter.

Sist men inte minst så vill jag slå ett slag för ögonkrämen. Den är lite glowig minsann. Jajamän, det finns något där efter man har tagit på den och jag tycker att man får en lite mer “vaken” blick. Eller så är det bara rent önsketänkande. Äsch, den finns här i allafall.

28

2 svar till “Solkysst hy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *