Som att luften går ur mig

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna veckan. Samtidigt som jag har att göra varje dag och älskar mitt jobb så vaknar jag med en obehaglig känsla. Jag kan inte sätta fingret på vad det är. Min första tanke var att jag inte är van att sova utan min kille. Jag sover hemma i min lägenhet samt är ute på Sandhamn hela denna veckan. Och då vi har sovit ihop 9 nätter av 10 sen jag kom tillbaka från mitt “break” i somras efter 7,5 veckor ifrån varandra så tänkte jag helt enkelt saknade honom. Men insåg väldigt fort att det inte berodde på det. Visst saknar jag honom. Men det är en annan sorts av längtan, av kärlek, jag älskar varenda minut med honom och hans sällskap berikar mig något enormt. Men jag gillar verkligen min egentid. Så det är inte det.

Jag kan inte sätta fingret på det.

Kanske känner jag mig nedstämd för att sekunden efter vi slog upp dörrarna till nya kontoret/studion så stängde vi igen på grund av nya restriktionerna.

Jag vet inte.

Kanske är insikten att vi har fått avboka nyår i Sälen som gör mig nedstämd. Om att julen kanske inte blir av. Eller att 2021 inte kommer bli som vi alla tror.

Kanske är jag bara trött.

Jag vet inte.

50

6 svar till “Som att luften går ur mig”

  1. Jag har den senaste veckan upplevt liknanden känsla utan att kunna sätta finger på det, vill inte säga att vi alla sitter i samma båt och inte är ensamma men jag hatar när folk säger så för det är ingen tröst för mig.. Men jag hör dig, och känner likadant. Låt oss hoppas att vi snart kan se ljuset i tunneln och ha en ljusare och roligare tid framför oss❤️

  2. Tror ovissheten gör att man känner alla möjliga känslor man inte kan sätta fingret pa. Just det att det inte ens syns pyttelite ljus i tunneln gör att jag iaf känner mig rätt uppgiven, fastän jag i grunden är en positiv människa. Är bara saaa himla trött pa skiten! Tycker det är bra att ventilera känslorna utan att folk papekar att det finns de som har det värre, för det gör det inte bättre… kram!

  3. Jag delar din känsla, eller en liknande känsla. Försöker fokusera på att känslor är bra, även om de ibland är diffusa, jobbiga eller tunga. Det är trots allt bara en känsla. Kärlek <3

  4. Pyspunka och inga hela innerslangar i sikte. Slut på lagret och oklart när det kommer leverans. OM det kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *