Sommar i city

Sitter på kontoret och jobbar undan inför sommaren. Mina tankar pendlar konstant mellan att sammanfatta en brief och helgens fantastiska häng på vår innergård. Jag känner mig oerhört lycklig, tillfreds och pirrig efter en helg fylld med kompishäng, bad och vin långt in på småtimmarna.

Det är fantastiskt att känna såhär. Att känna sig rik på livet på grund av alla fantastiska människor jag har i min närhet. Att känna hur han lägger armarna omkring mig på nätterna och trycker läpparna mot min nacke. Att få ett sms av mamma där hon skickar ett hjärta. Att känna sig uppskattad och älskad. Det är fantastiskt och jag kommer aldrig ta det för givet.

Låt mig alltid få ha sådana helger. Låt mig alltid få känna såhär.

20

4 svar till “Sommar i city”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *