,

Sommarerbjudande VELOTHON Stockholm & Vattenfall World Triathlon Stockholm.

Ni som ännu inte har bestämt er om ni ska köra VELOTHON eller Vattenfall WTS i slutet på sommaren kanske får en extra push av detta erbjudandet. Klicka här och fyll i er mailadress så skickas en rabattkod på 10% valfri distans till er.

Om VELOTHON:

Ta chansen att cykla i Stockhom på bilfria vägar! På cykelloppet VELOTHON Stockholm kan du välja mellan att cykla 60 km eller 160 km. Tack vare de över 20 olika startgrupper finns det något för alla – oavsett om du är nybörjare eller är en erfaren cyklist! Njut av att cykla på bilfria vägar igenom hjärtat utav Stockholm!

Om Vattenfall World Triathlon Stockholm:

Vattenfall World Triathlon Stockholm är Sveriges största triathlon och har en fantastisk bansträckning genom centrala Stockholm, ett otroligt publikstöd samt en kunglig målgång vid Slottet. Loppet erbjuder Supersprint, Sprint och Olympisk Distans. Välkomna på en triathlonfest i Stockholm den 26-27 augusti, 2017!

Kan varmt rekommendera vattenfall World Triathlon Sthlm. Har kört 2 år i rad nu. Dessvärre är jag bortrest i år, annars hade en start varit given.

Om ni anmäler er till loppen via dessa (velathon) (WTS) länkar kan ni vinna riktigt fina priser.

Förresten, är i planeringen med IM Jönköping om att dra ihop till lunch eller middag i Jönköping under tävlingshelgen. Vore det något?

Kramhej

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *