Sommarlunch med Tropicana.

 


Förra veckan bjöd Staffan i samarbete med Tropicana in till en sommarlunch i Humlegården. Men innan vi fick hugga in på allt gott som stod uppdukat körde vi ett enklare cirkelpass i ca 25 minuter. Jag hade dragit med mig Sandra vilket gav oss lite skön kvalitetstid och innan semestrarna skulle börja. Träningspasset var fort avklarat och bestod av enkla men effektiva basövningar samt lite backintervaller som uppvärmning.

3 rawfoodbollar, 1 laxsallad, enorma mängder frukt och minst fem glas Tropicana-juice senare traskade jag tillbaka hem för att att jobba vidare. Och ja, med mig hade jag en påse med en jädra massa rawfood bollar för kvällens treat efter långpasset jag hade inplanerat. Som sluga lilla polskan man är så är ju gratis väldigt gott. (Tackar Reload för den generösa mängden mat.)


Tack för en trevlig lunch Staffan och Tropicana. Det var ett skönt avbrott i vardagen. Hej!

6

2 svar till “Sommarlunch med Tropicana.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *