Söndagsutflykt till Hellasgården

I samarbete med Kia Motors

Vi trotsade kylan och haglet (?) idag för utelunch med Felicia och Daniel. Vi styrde Sorenton mot Hellasgården och spenderade sedan lunchen på klipporna med brasa, korv, kaffe och efterätt.

Det är så oerhört enkelt att ha veden liggandes i bagageluckan med ett par extra strumpor och mössa i en liten påse bredvid. I handskfacket ligger alltid ett par extra solglasögon, bars och energigel. Alltid redo. Det är en frihet och det är precis så jag vill att det ska kännas att ha bil. En möjlighet och en uppmaning till att vara spontan och välja rörelse.

Vi har blivit så mycket bättre på just dessa små utflykter i samband med mitt samarbete med Kia och jag kan nästan sitta och längta efter att få preppa bilen för små äventyr. Kan vara en löptur, lunch ute eller helgutflykt till Dalarna. Framförallt nu när jag den senaste månaden har kört Kias värsting – Sorento. En SUV utöver det vanliga. För er som följer mig på Instagram så vet ni min begeistring över denna bilen. Helt klart den snyggaste bilen Kia har producerat och en dröm att köra. Bagageutrymmet var en dröm under vår flytt. Det är som en liten mini-etta där inne!


Nåväl, åter till lunchen. Eller rättare sagt fikan efteråt. Jag gjorde chocolate chip cookies på nyår och tog med mig några i en burk. Felicia löste marshmallows och vips så hade vi ett gäng smores till kaffet.

Nu är jag hemma igen och har sedan en stund tillbaka suttit och jobbat med mina PT-Online kunder. Det blir en lugn söndag. Vad annars?

Kram på er,

42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *