SOS goes Gatsby

Äntligen är det över. Har varit en del event med jobbet och vid sidan av i vår som har planerats att det var en stor lättnad när alla satt och åt igår och festen flöt på utan problem. Jag smet hem vid tio och kände bara, inga mer events på ett tag.

Det höll i 1 sekund.

För vad händer den 5.e juli tjejer? Frukosteventet är spikat! Så oerhört roligt! Lokal, mat och andra detaljer är nu satta och förberedelserna är i full gång. Vi är så taggade.


Men åter till kvällen. Jag tillsammans med mitt grymma team i festkommittén hade styrt upp Gatsbyfest på takterrassen på Odengatan 7A. Det var rejält svettigt under dagen då det i princip ÖSTE ner och blåste storm. Sista timmarna innan festen skulle dra igång var fyllda av kaos, plan b för ny lokal samt pyntfix. Men det löste sig, solen tittade fram och boule-banan användes flitigt.

Ikväll blir det en snabbis förbi Nicoles After Work på Berns med Mathilda och Alex. Det blir dock väldigt tidigt och ramlösa för mig. Det är så mycket fester och events just nu att mitt liv inte fungerar om det blir sent varje gång. Men hey, vad gör det – jag får bästa av två världar. Precis så som jag vill ha det.

Hej!

5

2 svar till “SOS goes Gatsby”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *