Sovrum del 1

Jag upprepar “trust the process” för mig själv konstant just nu. Jag har skisser och planer på hur sovrummet ska bli men det är en krokig väg med många nya beslut på vägen. Senast igår fick jag tänka om ytterligare en gång gällande dörrarna till garderobsväggen. Samma ska gäller sängen som fick sågas till på plats efter den hade byggts. Men det är så det är, inget går enligt plan i renovering och byggen. Men måste vara öppen för snabba ändringar och nya lösningar.

Men, färgen är på plats (har målat med kulören “Riddarsporre 679”) och sängen börjar ta sig. Har alltid velat ha en låg säng i Futon-stil och när jag inte hittade en som jag exakt ville ha att köpa tänkte jag – då får man väl bygga en istället.

Den ska finslipas på både kanter och ben samt målas. Kommer dock behålla naturfärgen då jag har IVAR-skåp i vardagsrummet i samma nyans och vill ha kvar dessa kulörer då min tanke är att bryta av med jordiga färger och gröna växter i olika nivåer.

Längtar tills jag kan flytta in. Men nu är det inte långt kvar.

84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *