Spårvagnslunch med Glossybox


Jag älskar ju smink, mat och annorlunda locations. Hur bra passade då inte denna Glossybrunch som Sandra bjöd in till igår? Vi lärde känna varandra via vår tjejmiddag med Lindex där Glossybox även var med på för ett par veckor sedan. Jag visste direkt vem jag skulle fråga som min plus en när jag fick inbjudan. Finns det någon person som är mer rosa, fluffig, sprudlande och älskar ballonger än Felicia? Svar nej.

Glossybox kommer ut med en Benefitbox denna veckan och på plats fanns ett gäng Benefitproffs som gick igenom produkterna samt lite av deras nyheter. Jag fick med mig ett gäng produkter som jag tänkte testa under min semester, hojta om ni vill höra mer om dem.

Brunchen var så jädra mysig, helt rätt tänkt med spårvagn då Benefit är från San Francisco. Vi åkte ut till Skansen och hängde där ett tag innan spårvagnen sakta åkte tillbaka till stan igen. Jag gick loss på rawbollarna och vi lyckades väldigt bra med att länsa bordet då maten var från Supper och vi båda älskar Supper.

Jag uppskattar event som gör det lilla extra och tillåter att man kan få umgås, det gör att man får en kompisdejt och kan i sin takt ta in varför man är på eventet. Testa, känna och prata med arrangörerna. Vissa event man har varit på under lunchtid är så jädra stressiga att man efteråt står helt tom på gatan och undrar vadfan det egentligen man var på.

Ni var många som undrade över min outfit jag hade på mig igår. Som enligt mig själv var en tiopoängare. Fan vad snygg jag kände mig igår. 70-tal, attityd och coolhet. Jag gled runt och bara log i solen. Och folk log tillbaka – bra vibes hörrni!

Så jackan och jeansen är från Lee, skorna från Jennie Ellen (2 år gamla), tröjan köpte jag nere i Skåne och är från märket Derhy, väskan är Chloé och solglasögonen är från Lindex och finns här.

Kram på er, hej!

0

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *