,

Spontanarna.

Kjol: Asos, Topp: ZARA, Väska: Gucci, Skor: Society

Hej på er! Har precis landat i Malaga och sitter i bilen på väg till Puerto Banus i skrivande stund. Ska vara här en vecka med Calle, Mathilda, Carro, Jonte och Magnus innan jag avviker och flyger till Polen för att köra IM 70.30 Gdynia. Är så jädra pepp på denna veckan.

Det var två riktigt slitna personer som vaknade idag. Kom hem vid halv fem imorse efter en riktigt slirig utekväll. Det är de där spontana kvällarna som alltid blir bäst. Slår aldrig fel. Jag, Calle, Lojsan, Bosse (Carro) och Caroline hade bord på TAK ( som förövrigt var grymt) 20.30. Vi möttes upp vid sex för en fördrink hemma hos Bosse innan vi fortsatte för drink nr 2 på Strandvägen 1. Jag anslöt direkt efter min pedikyr och manikyr och kände det magiska pirret i kroppen när man har på känn att det kan bli en riktigt riktigt bra kväll.

Och vilket kväll det blev.

Jävlar i min lilla låda.

Efter en trerätters på TAK begav vi oss bort till Berns med ett snabbt dryckesstop på Café opera. Efter en timme på Berns fortsatte vi till Soap, East och slutligen Solidaritet. Pangkväll!

Behöver inte gå in på hur energiskt det var på planet ner.

Nu ska vi installera oss i huset och sedan ska jag sova. Dagspartaj på Nikki Beach med ytterligare ett gäng som är nere imorgon. Hej!

 

8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *