,

Spontanarna.


Vilken dag. Känns som den här gått i hundranittio och nu ligger jag här i sängen och undrar vad fan som hände. Rivstartade med att springa mitt sista löppass inför lördagens tävling innan jobbet imorse. Då jag skulle hålla utbildning hela morgonen 8.00 fram tills lunch krävdes det att jag var på gymmet prick 06.00 för att springa mina 5 km tröskelintervaller på 24min. Allt går med lite planering och att man helt enkelt håller sig till planen och inte segar, det går faktiskt att hinna träna, byta om och ta sig till jobbet som dessutom ligger 10km utanför city på 2h. Inga problem bara man är jävligt effektiv.

Nåväl. Dagen fortsatte med att jag drog runt fyra in till stan för att möta upp C för ett möte. Därefter skulle vi ha testat nya restaurangen “Dogfood” som har öppnat i vårt hus. Det är samma ägare som till Flippin Burgers och ser riktigt sjysst ut. Tyvärr så var det endast för branschfolk då det var “pre” opening så vi körde en spontanare och tog en dejt på Matkonsulatet nedanför oss istället.

And it was goooood. Deras torsk frittas med dipp är himmelska. Även den friterade sparrisen med paprikaröra är sjukt god. Ett stort plus att inga mellanrätter kostar över 95 spänn och  personalen är sjukt kunnig och trevlig.

Sen var denna dagen slut. Som en tornado i 15h. Svooosh!

Så jag säger godnatt nu. Hörs imorgon. Hej!

3

3 svar till “Spontanarna.”

 1. Får du aldrig typ ett utbrott och vill gråta för att du har så mycket att göra?

  Alla funkar ju såklart olika men jag får panik när jag har såna där dagar som går i 190.

  • Hej Bella!

   Inte när jag har kontrollen och själv lägger upp dagen. Jag gillar tempot och när allt klaffar. Visst kan jag bli frustrerad när något oväntat händer så att jag måste tänka om och skjuta på saker eller ändra planerna, men thats life – jag kan ej göra så mycket åt det. Går with the flow liksom. 🙂

 2. I see your blog needs some unique & fresh content.
  Writing manually is time consuming, but there is solution for this hard task.
  Just search for: Miftolo’s tools rewriter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *