Sportpalatset 06:10

Jag och Calle har morgontränat två dagar i rad nu. Det är typ rekord? Har aldrig hänt innan i vår 3-åriga relation. Jag kör alltid mitt för mig själv och han sitt. Det har bara blivit så och jag tror att det handlar om att jag alltid har varit väldigt noga med att inte låta mitt intresse och tävlingssatsning gå ut över honom. Att han ska känna sig “tvingad” att träna eller att han måste hålla samma tempo som mig. Det har aldrig och kommer aldrig vara viktigt för mig. Jag gillar att ha min grej och träningen är min frizon. Men det är betydligt lättare att komma upp när vi båda vaknar 05:45 och stiger upp tillsammans. Igår sprang jag tröskelintervaller på löpbandet medan han körde rygg, och även om vi körde var för sig så gick vi ändå dit tillsammans. Idag däremot hakade han på mitt benpass och trots att jag såg att han led och inte tyckte det var lika faaaantastiskt som mig så körde han på och levererade. Jag är helt med på att det inte är lätt att ha en hurtig “get shit done” flickvän alltid, så credd till honom.

Här kommer benpasset raringar, sista övningen gjordes i en ny efterlängtad stående hack-squat maskin. Tack SATS, även om ni är några år sena. Denna maskinen ger djävulskt bra kontakt. Här ska byggas rumpa, våren är räddad.

Uppvärmning aktivering av säte:
2 x 10 Squats med stång.
2 x 10 pistolsquats från sittande bänk

Böj:
2 x 10 Squats 50 kg
3 x 6 Squats 60 kg
1 x 5 Squats 70 kg

Utfallsteg med stång:
3 x 10 (varje ben) 40 kg
2 x 10 (varje ben) 45 kg

Liggande benpress:
3 x 10 110 kg dropset 3 x 5 120 kg

Hack Squat:
3 x 15 50 kg (långsamma repetitioner med fokus på kontakt)

Nu återstår frågan om jag ska cykla ett lättare 30 minuters pass när jag kommer hem ikväll. Jag borde då jag måste få in milen i benen..men just nu är jag jävligt otaggad. Har dagen på mig att tagga till. Hej!

7

2 svar till “Sportpalatset 06:10”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *