,

SPRING FYRI TRAIL BY SALOMON MED MIG!

Samarbete med Salomon

Glada nyheter! Inte nog med att jag fortsätter med mitt fina samarbete med @salomonsverige även i år så kommer jag åka tillbaka till @fyriresort 14-17 september för att delta i Fýri Trail by Salomon. Det kommer bli faaantastisk löpning i magisk miljö och man kommer kunna välja mellan 18 km och 29 km. Lutar åt 29 km för mig, vad blir det för dig? För du och en vän har chansen att följa med. Hur kul?!

Tävla på min instagrampost och vinn följande:
2 startplatser Fýri Trail by Salomon 29 K eller 18 K ,du väljer distans.
1 hotellrum för två personer dubbelsäng på Fýri torsdag till söndag inklusive frukost och middag.
Tillgång till den 1000 kvm stora SPA-avdelningen.
After run party på lördagen.
Löpning/pepp med mig inför loppet.
8 veckors löpupplägg av mig inför loppet.

(OBS Resa till och från Hemsedal ingår ej.)

Hur tävlar du?
Följ mig och @salomonsverige.
Kommentera varför du hade velat springa
Fýri Trail by Salomon och vem du skulle vilja ta med.
Jag meddelar vinnaren här på torsdag.

För er som inte vill vänta på att jag ska dra en vinnare och vill säkra en plats redan nu så öppnar den officiella anmälan till Fýri Trail by Salomon den 15 mars. Den som signar upp för Early Bird får erbjudande både på starplats till loppet (20% på 850 NOK) och en sjukt bra deal på hotell+mat (20% rabatt på 4500 NOK tors-sön, eller 20 % på 3500 NOK fre-sön).

Ses vi?!

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *