,

STARKA TJEJER & SVETTIGA INTERVALLER

Det var med lätta steg jag lämnade Ignite tidigare ikväll. Mitt egna pass hade gått riktigt bra och sen hade jag SWC Runcamp med mitt bootcamp gäng som kör fram till december.

Jag älskar att coacha och hålla pass. Det ger mig lika mycket boost som det ger mina kunder. Det är något speciellt med att få människor att våga mer. Att utmana deras rädsla som 9 fall av 10 är en fabricerad känsla utan grund.

Kvällens pass var en mix mellan korta sprints, längre intervaller i brant backe och one the minuter där vi byggde upp en tung knäböj.

Vilken oerhört bra prestation av alla som var med. Jag är så oerhört imponerad av er tjejer, bra jobbat!

Nu är det jag som äter en sen middag bestående av pasta pesto, lägger en ansiktsmask och ser en serie innan jag släcker. Det har varit en lång dag. Var på kontoret redan vid 08.00 och kom hem för bara några minuter sedan. Men det är det som är det fina med att vara egen. Jag väljer själv och jag väljer detta.

Kram på er. ♡

52

2 svar till “STARKA TJEJER & SVETTIGA INTERVALLER”

  1. Det syns verkligen på dig att att du älskar att coacha och gör det bra! Finns det planer på att köra fler SWC runcamp sen? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *