Status

Bloggen prioriteras inte lika mycket just nu som ni kanske märker. Jag rullar framåt på sista av min energi denna månaden men ser ljuset i tunneln. Denna månaden har varit tuff på många sätt. Jag har jobbat mer än vanligt, varit på hemmaplan totalt ungefär en vecka på en period av fem veckor och mitt i allt flyttat, haft en overload av admin, gjort förändringar inom företaget och försökt hålla igång träningen. Men det är inte det som just nu får mig att sitta apatisk vid köksbordet med skrivkramp. Det är väl mixen av allt. Förändringar, nya intryck och känslan av att framtiden är så oerhört oviss men spännande. Jag har hela tiden eldat på mig själv under dessa veckor med att “det bara är för en period”, “håll ut”..”snart i mål”. Att november månad blir min återhämtningsmånad. Vilket det kommer bli. Jag ska jobba halvdagar och försöka resa iväg någonstans. Men fan, det har tärt mer än jag trodde dessa månaderna.

Samtidigt så har jag väldigt roligt. Jobbet går bra, träningen går bra och jag umgås med fantastiska människor. På helgerna dansar jag tills svetten rinner och blir utbjuden på middagar. Dricker vin med nya människor, upptäcker nya platser och lär mig något varje dag. Det är en jäkligt härlig tid.

Och fan, jag löser ju det. Jag gör ju det. Ibland kan jag sakna att ha mina föräldrar här uppe. Samtidigt som jag någonstans är glad över att jag har skapat mig ett eget liv här. Där jag måste klara mig själv. Jag kan inte springa hem till en förälder när det krisar.

Däremot har allting en baksida och det är ju tyvärr att man har sett vilka som finns där, och inte finns där, under perioder som kanske kräver lite mer. Fast nu när jag tänker efter, är det en baksida egentligen? VILL man inte veta vilka som faktiskt står där när det blåser?

I slutändan, jag kan inte klaga. För fan, imorgon är det fredag och jag ska ut på roligheter.

74

3 svar till “Status”

  1. Känner igen mig i så mycket minus dansa till svetten rinner och jag blir inte utbjuden på middagar … men det kanske kommer det med ;o))
    Jag tänker att så länge man ser ett litet skimmer i tunneln så är det bara att traska på. Så småningom blir allt bra igen. Mina roligheter denna helg blir jobbig träning! Och så en massa vin på det. Kram!

  2. Här kommer massa energi, styrka och glädjehopp! Du har helt rätt i det där att när det stormar så märker man vems ens riktiga vänner i. Och man kan bli väldigt förvånad över vilka som faktiskt tar och accepterar och vill vara där för en precis som man är och hur ens livssituation ser ut❤️☀️❤️ Hoppas du får en grymt härlig helg! ?

  3. Såna sunda och ärliga reflektioner. Tack för att du delar med dig av denna resa du gör och jag tror Absolut att det är bra att man vet vilka som finns där när det är stormigt och vilka som inte gör det. Så har jag delvis sållat bort människor i mitt liv som bara tog och aldrig gav vilket ju betyder att man blir utnyttjad. Samt de som gett negativ energi, det går bort. Du är grym!! Trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *