,

Staycation på The Winery Hotel

 

Ler för mig själv samtidigt som jag scrollar igenom #SwiciLouStaycation taggen på Instagram och läser era ord om helgen. Så fina tjejer. Vilken helg vi har haft, vilken otroligt jävla fantastiskt underbar magisk panghelg vi har haft. Jag är överväldigad av all boost vi har spridit och det känns ganska tomt nu när det är över. Det betyder bara en sak, att vi helt enkelt måste göra om det. Mina och Louise tankar går redan på högvarv – vad kan vi knåpa ihop tills nästa gång?

Många av er som var med på eventet efterfrågade samma upplägg som vi körde i helgen. Kravlöst tjejhäng med god mat och vin. Många ville även ha mer fokus på träning och ett par tjejer efterfrågade smink och skönhetsvård. Så det finns ju en del man kan göra, och tro mig – vi vill också och framtiden är väldigt spännande.

Vi fick väldigt mycket respons och positiv feedback att helgen var just som jag skrev ovan: kravlös. Vi hade ett schema men det var inte många tider eller aktiviteter att anpassa sig efter. Vi hade inte heller spikat någon träning utan möjligheterna fanns då hotellet hade gym och grymt bra löpspår utanför (synd bara att det regnade och blåste storm). Det var ett gäng som bestämde träning med mig på morgonen men desto trevligare vi hade på kvällen så beslöt sig fler och fler att de ville unna sig en sovmorgon. Och det var såklart helt fine! Det är ju det som helgen gick ut på – att bara vara och göra exakt det man ville.

Det som även har varit viktigt för oss när vi har förmedlat och pratat om detta för eventuella företag som har varit intresserade och som direkt har frågat vilka andra stora bloggare som specifikt skulle bjudas in var att vi inte ville att det skulle bli ett typiskt bloggevent. Detta är för  våra följare och tjejer/kvinnor i alla åldrar som gillar samma saker som oss och är öppna för nya bekantskaper. Alla anmäler sig på samma premisser och det i mitt tycke är en stark USP för vårt koncept. Spridningen för detta fantastiska koncept blir väldigt genuin och stark.

Lördagen startade med att jag efter en regnig löprunda snabbt svidade om och hämtade upp Louise för att käka frukost (hehe) på den lilla italienska Delin bredvid The Winery Hotel innan vi skulle börja rodda med det sista inför eventet.

(Ett stort tack till Reebok Nordics, Derma ProMedical, Noa, Wyte Performance, Fast Nutrition och Celsius som bidrog med en välfylld goodiebag åt tjejerna)

Tjejerna skulle komma vid tre men vi var redan på plats vid elva för att packa goodiebags och fixa lite annat innan alla kom. Det är inte bara glam och bubbel, att styra event är så jädra tidskrävande och det är så mycket som ska ordnas. Men – jag älskar varenda minut av det och har ju världens bästa partner Louise!

Sen började det droppa in tjejer, en efter en. Några kom senare och anslöt till fördrinken men de flesta var på plats redan vid 15. Det blev många kramar och väldigt många nya ansikten för många. Jag menar, hur häftigt är det inte att dessa tjejer, och vi såklart, inte känner varandra? Det är klart att man vet vilka vissa är och att man känner några bättre, men 80% är ju helt nya bekantskaper. Det är så jädra häftigt. Och något som är ännu coolare är att flera av tjejerna reste långt för att komma hit. Åland, Malmö, Linköping, Göteborg..vilken effort! Vilken grej!

Efter kramkalaset så möttes vi upp vid poolen på takterrassen. Det badades, trots att poolen inte riktigt var så varm som man hade önskat en blåsig eftermiddag i oktober, och efter ett tag kom drinkarna upp vilket var väldigt välkomnat. Efter ungefär en timme gick vi ner på rummet och vilade en stund innan det svidades om inför kvällen.

Jag och Louise höll ett litet välkomsttal och bjöd tjejerna på ett glas vin som de själva kunde välja från vinoteket. Sedan överraskade vi dem med en halvtimmes rundvandring i hotellets egna vineri. Tack Winery Hotel för att ni bjussade på detta, det var så uppskattat.

Middagen var en riktig överraskning, och då menar jag en positiv sådan. Jag vet hur svårt det kan vara att servera och hålla hög kvalité på mat som ska ut till så många personer. Men det fixade personalen galant och att det dessutom var en riktigt god och smakrik vegetarisk meny med höstiga smaker och väldigt gott vin till var ju bara pricken över i:et. Till förrätt serverades det pumpasoppa med tryffelkräm och krutonger och till varmrätt rotselleri med kantareller och grönkål. Hur gott?

Efter middagen drog vi oss ner till lobbyn där vi fortsatte dricka vin och avverka livets stora frågor vilket bland annat slutade med att en tjej bokade en dejt med en kille dagen därpå, jag tindrade loss åt några samt dansbattle på ett av rummen. Fruktansvärt rolig kväll. Vi var ett litet gäng kvar som la oss runt halv tre, ingen ville riktigt gå och lägga sig, det var för roligt. Vilket såklart kändes när man vaknade på söndagen men äh – man lever bara en gång, make the most of it!

Vilken otrolig helg vi har haft. Jag är så tacksam att allt klaffade och över att få träffa alla dessa inspirerande, häftiga och fina tjejer. Jag är så otroligt stolt över mig och Louise som lyckas ro detta i hamn trots att vi båda jobbar med en heltid och har ett fartfyllt liv. Detta är bara början och jag hoppas verkligen ni hänger på nästa gång. Tveka inte, du kan gå miste om en av de bästa upplevelserna i livet. För det är just vad denna helgen har har varit. Kommer leva på den så så länge.

Ett stort tack till The Winery Hotel som levererade service i världsklass. Tack för vi fick vara på ert magiska hotell och tack för ni tog hand om oss så bra.

11

9 svar till “Staycation på The Winery Hotel”

    • Det tycker jag verkligen du ska, vi kommer inte enbart hålla till i Stockholm framöver. 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *