Stiltisdag: Flight mode


+ follow Joanna Swica on APPRL

Levererar en önskeoutfit för torsdagens flyg och delar med mig vad som alltid finns med i handbagaget: ansiktsmask, ansiktsolja, anteckningsbok, hörlurar, sköna underkläder, carmex och såklart: sovmask. Sen är det väldigt viktigt att det finns minst 2 böcker, 2-3 stödavsnitt av någon serie nedladdad på mobilen (såvida man inte flyger bizzniz där film alltid är garanterad) samt 2-3 poddavsnitt. Och just det, en fulladdad dator. Det ska finnas mängder av valmöjligheter, en miniflaska rött och chips. Sen kan är jag redo.

P.s Tar med mig ett gäng ansiktsmasker – ska testa mig igenom de under resans gång tänkte jag. Hej!

0

0 svar till “Stiltisdag: Flight mode”

  1. Finns alltid mina egna hörlurar i mitt handbagage (plus ett par extra in-ear som kan funka som öronproppar oxå. Eftersom typ inga öronproppar passar mina öron) och sen såklart de sakerna du har med. Ska kännas som att jag sitter hemma i soffan typ när jag flyger 🙂 Sen är jag en sån där jobbig människa som måste upp och gå ibland, om jag flyger länge. Det här med att sitta still 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *