Get the look: Minimalistisk löpning.


+ follow Joanna Swica on APPRL

Dra över kollaget för att se var ni kan hitta kläderna.

Tänkte börja med att varje tisdag posta en look som jag gillar, både gällande träningsmode och vanligt mode. Det kan vara alltifrån ett kollage, till en egen outfitbild till att hylla någon jag tycker är jäkligt snyggt klädd. Varför? Ja men varför inte. Dessutom tycker jag det är roligt att pilla med kollage och vara lite kreativ.

Vi börjar med ett löpkit från Reebok som jag brukar springa i. Det enda som fattas i kollaget är ett fodrat pannband med reflexer som och ett par vantar. Annars är kollaget helt komplett hur jag brukar se ut på mina stadsrundor. Även om jag gillar färg så tycker jag det är riktigt snyggt när det är avskalat och svart. Nästan som en ninja! Minus smidigheten då. Tightsen har dragsko i midjan och jackan har en liten ficka bak på ryggen där mobil, plånbok eller nycklar får plats. Det är A och O när det kommer till löpkläder.

Ha en fin tisdag, nu drar jag från kontoret och beger mig till Un Poco på middag med Alexander, Louise, Erica och Micke. Hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *