Stiltisdag: Mörka begär

Jag vet att det är mitt i sommaren och det är glatt och ljust som gäller nu, men jag älskar ju mörka färger, speciellt svart och leopard. Så jag kunde därför inte låta bli att sätta ihop en liten wishlist på lite godingar jag gärna hade sett få flytta hem till mig. Om vi börjar med den gröna armyskjortan från Mango, den är mycket finare i verkligheten då jag redan har varit och känt på den då jag tänkte beställa den i veckan. Den kommer bli så fin till ett par jeans och boots i höst. Men även nu på sommaren till exempelvis en skinnkjol och flats. Vidare till väskan från Gucci – hur fin? Jag vill ha en lite större väska och egentligen så är denna lite för liten för mina behov men den är ju jäkligt läcker. Ingen wishlist utan leopard, det är sen gammalt. Skärp, kappa och kjol – ös på bara! Samma sak gäller setet Ganni, bootsen från Gestuz samt flatsen från Balenciaga, jag känner lite att min garderob inte är helt komplett utan dessa.

Det enda som saknar på listan är ett par svarta lite utsvängda kostymbyxor med satinrand på sidan samt en skjorta i mörkgrå mocka. Vart hittar man det?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *