Stiltisdag: Spring maraton med stil

 

I helgen är det dags för Stockholm Maraton och jag fick frågan idag hur jag skulle klä mig om jag skulle springa. Vanligtvis så springer jag alltid i linne eller sportbh men när det är så varmt som det kommer vara på lördag så föredrar jag t-shirt på grund av att man blir så oerhört kokt när det bränner på rygg och axlar. Då är det skönare att springa i en tunn t-shirt som suger åt sig vätska när man häller vatten över sig. Vidare är keps, solglasögon, vätskeersättning innan, under och efter ett måste. Samma sak med bra hörlurar som håller sig på plats och sköna skor.

Avslutningsvis så vill jag önska alla er som ska springa på lördag ett stort lycka till, ni är grymma hur det än går och ni har min djupaste respekt. Kram på er.

0

0 svar till “Stiltisdag: Spring maraton med stil”

 1. Så nervöst! Men du ska veta att du är en stor källa till att jag ska springa på lördag❤️

  • Hej Johanna! Oj vad glad jag blir av att läsa detta. Du måste skriva här sen hur det gick <3

   • Update: Tog mig igenom, men har hamnat i någon slags marathon-blues nu då jag inte alls klarade den tiden jag önskat och känner mig så ledsen över det. Men jävlaranamman inom mig vill springa nästa år och göra det ännu snabbare!

    • Först och främst, du är grym som tog dig igenom men vet du vad? Det är OK att vara besviken. Jag vet exakt känslan. Har varit med om den ett par ggr. Va sur o bitter men släpp det sedan och fokusera på nästa grej. Kram

 2. Tack för peppen! Får se hur det går med tanke på Köpenhamn Marathon i benen för 3 veckor sen och världens värmebölja, lite nervöst är det allt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *