,

Stockholm, I’m back!

Först och främst, kan vi ägna en minut åt att hylla min fantastiska pojkvän som levererade livets julklapp? I några år nu har jag gått och suktat efter en Keepall 55:a från Louis Vuitton – den enligt mig perfekta weekendväskan. Jag minns när jag köpte min svarta Chloé väska för 1,5 år sedan hur kluven jag var, då de pengarna egentligen var öronmärkta och skulle gå till denna väskan. (Vilket gick åt helvete när jag ÄNNU en gång köpte något, i detta fall skor, från Chloé när jag var på Hawaii för några veckor sedan). Men jag hade ju lovat mig själv att denna väskan skulle bli min 30 års present i mars. Och ett löfte är ett löfte, inte sant?

Jag har avsatt en del av det jag får in på samarbeten och andra uppdrag via min personliga varumärke till just sådana inköp. Jag menar, allt kan inte gå åt sparande, det vore alldeles för tråkigt och framförallt: jävligt synd på allt fint som jag vill ha, och jobbar för.

Så! Min plan var alltså att på min 30 års, efter en bättre massage samt vinlunch på Bobergs matsal, promenera bort till LV-butiken och köpa väskan.

Men vad händer istället? Calle hinner före och ger mig väskan i en kombinerad julklapp/födelsedagspresent. Jag skrek rakt ut på julafton. Sen grät jag en skvätt. Jag minns inte, det är så dimmigt och då inte enbart på grund av rödvinet. Den är så oerhört fin och jag är så glad att jag till slut bestämde mig de mörka detaljerna. Den är mer maskulin och mer “jag”.

Det må vara ytligt, men jag står för det – för jag älskar att längta, spara och se framemot ett köp. Jag älskar känslan i kroppen när man äntligen äger ett klädesplagg, väska, skor – ja egentligen vad som helst som man har gått och suktat efter så länge. Vare sig det är dyrt eller inte. Välkommen till familjen, du och jag kommer ha riktigt riktigt roligt ihop.

Om vi lämnar min väskförälskelse och spinner vidare på dagens planer. Innan min kväll i poddstudion där ett nytt avsnitt ska spelas in runt åtta ska jag hinna färga håret hos Amanda på Venue.

Kvällens inspelning är med Sabina Dalfjäll (Edit 17:09: som tyvärr ställde in två timmar innan, så vi får ställa in studiotiden och ni som har mailat in funderingar kring BL får tyvärr inte svar på dem så ni vet varför avsnittet uteblir). Det ska bli riktigt intressant att träffa henne och framförallt prata lite Biggest Loser. Jag är inget större fan av det programmet och tycker inte heller det är ett sätt att gå ner i vikt som är så vidare hälsosamt och ska jag vara helt ärlig så finner jag det hela en smula osmakligt att tävla om att gå ner i vikt i tv. Speciellt VIP-avsnitten som lite förvandlas till en freakshow. Men jag har stor respekt för båda tränarnas kunskap och för dem som yrkespersoner och åsikter är till för att diskuteras. Så jag ser framemot att prata lite mer med Sabina och få kunskap i ämnet men framförallt få veta mer om henne och hennes passion.

Förresten, jag satt precis och lyssnade igenom veckans avsnitt med Milla Jonsson som vi ska släppa i helgen och det var riktigt riktigt bra. Något tyngre då vi pratade väldigt mycket civilkurage, sexuella trakasserier och arbetsrätt men jag tror ni kommer finna det väldigt nyttigt och informativt.

Det var det hela, vi hörs snart igen, puss!

11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *