Stötta Cafe Berget

Förra veckan fick jag och Maria jobbar med mig gällande vissa av mina samarbeten/projekt en idé. Det var i samband med att Maria läste om hur många småföretagare som gick på knäna och riskerade att gå klappa ihop totalt vi började diskutera hur vi kunde hjälpa till. För även om jag har det jävligt tufft just nu med tanke på att ca 70 procent av vårens intäkter försvann i samband med Corona och jag jobbar med att arrangera resor och event så har jag en USP och det är en stor plattform. Och om jag kan hjälpa så gör jag mer än gärna det. Så vi skrev ihop ett inlägg och postade det i ett förum för småföretagare på FB samt Linkedin. Och fick respons.

Nu kanske ni förstår varför jag blev så glad av att höra om Amex intiativ. Alla kan göra något. Stora som små.

Utdrag från texten som postades:

” ..SÅ, mail och berätta vilka ni är, vad ni driver för företag, vilka utmaningar ni står inför nu i dessa kritiska tider, så tänkte vi att vi snappar upp ett par styckna som vi väljer att ge utrymme i Joannas bloggkanal där vi då berättar om er och hur just ni påverkats av allt detta samt vad man kan göra för att hjälpa just er verksamhet, med länk direkt till er. Vi kan ju givetvis inte hjälpa alla, men ett par styckna…”

Och här kommer ett av företagen. Jag hoppas ni som kan och är friska kan stötta på något sätt.

“Hej! Jonna Castell heter jag och är sedan årsskiftet ägare av Café Berget på Klostergatan 38 i Linköping. Caféet har en fantastisk miljö och när gästen kliver innanför dörren slår historiens vingslag och tiden stannar upp för en stund. Caféets historia sträcker sig till år 1901 då det grundades av två systrar. Då var caféet beläget i en annan byggnad. Huset är unikt i sitt slag mitt i city och bär på mycket historia. Idag är det en oas mitt i stan. Tack vare utformningen kan gästerna som besöker oss idag sitta i avskildhet i de sju olika rummen inne i caféet. Utanför huset finns en härlig uteservering där gästerna sitter i avskildhet uppe på det lilla berget. Utformningen är väl anpassad för att möta rådande behov till följd av covid-19. Idag erbjuder vi; presentkort, fika för avhämtning (ring- swisha- hämta), leverans av luncher, smörgåsar & fikabröd till företag och privatpersoner som är på arbetsplatsen, beställa ett fikagram (du kan beställa fika med en hälsning till någon via telefon och betala med swish). Du kan stötta oss och andra branscher genom att köpa presentkort, beställa takeaway och fortsätt självklart att besöka caféet om du är frisk! “

Vill du besöka eller komma i kontakt med cafeet så kan du göra det här.

38

5 svar till “Stötta Cafe Berget”

  1. Bästa café Berget!! Jag bor i Linköping och det där är verkligen ett guldkorn i stan✨?

  2. Hej!

    Vi älskar miljön och maten på Café Berget, och vi går ofta dit under de varma månaderna. I somras friade min blivande man till mig på uteserveringen, med en ring gjord av en liten blomma. (Vart tog fotot vägen, förresten?)
    Jag rekommenderar verkligen Berget, en oas mitt i stan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *