,

Strandhäng och hotellbyte

Lämnade Barra idag för Santa Theresa. Kommer saknar de milslånga stränderna med perfekt sand och klart vatten. Det känns faktiskt lite i hjärtat att lämna detta magiska ställe, att ha havet några meter från hotellet och vakna upp till att se hur vågorna smäller in mot stranden har varit som balsam för själen. Att bara gå ner och sätta sig på en liten strandbar där ostronen kostar 5 kr och caphrinian 40 kr har varit så jädra härligt.

Men nu är det dags för Santa Theresa och jag är oerhört taggad på att uppleva den delen av Rio. Ligger vid poolen just nu då vi fick en tidig incheckning och ett fint mottagande. Vi bor på Santa Theresa M Gallery by Sofitel som ligger på en lummig höjd med utsikt över Rio och vattnet. Här ska vi bo i 2 nätter innan vi checkar in på Vila Santa Theresa på andra sidan berget där vi ska bo de sista 3 nätterna.

Tänker ta dagen åt att bara softa vid poolen imorgon och därefter köra utflykter tisdag och onsdag. Samt någon dag på stranden nere på Ipanema. Känns som en bra plan, det är ingen stress. Har 5 dagar på oss att göra Rio. Hej!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *