SUGEN PÅ 8 VECKORS SOMMARLÖPUPLÄGG?

Förra måndagen lanserade jag sommaruppläggen vilket verkade uppskattas något enormt av er. Det är första gången jag släpper “generella” träningsupplägg som inte är individanpassade eller innehåller någon form av personlig kontakt med mig. Annars är det min huvudsakliga produkt och det som har uppskattats mest av mina kunder som har varit med mig i upp mot ett år. Men då jag är uppmärksam på vad som efterfrågas så har jag nu valt att släppa ett 5km, 10 km och 21 km upplägg för dig som på egen hand vill fila på sommarlöpformen. Och för dig som har efterfrågat ett “komma igång” upplägg med fokus att klara 20 min sammanhängande jogg säger jag bara – något riktigt coolt är på gång. Ha lite tålamod bara, så kommer ni få ta del av en grej jag tror kan bli riktigt riktigt bra.

Här hittar du mer info om sommarupplägget.
Här hittar du mer om min coaching.

Avslutar med ett fint meddelande från en av mina kunder som gick in på sin sista vecka med mig,

“Hej Joanna! Tre månader blev betydligt fler och nu är det dags för mig att tacka för vår tid. Jag har under denna tid satt PB på – 5km – 10km – 21.1km (x2 då första halvan av maran gick snabbare än mitt tidigare PB) – 42.195 Utöver det har jag blivit betydligt mycket starkare (och snyggare) tack vare all styrketräning som jag i början tyckte var ett nödvändigt ont men som jag fann kärlek i senare. Jag äter mer volym än tidigare, även om det sällan blir 5 mål om dagen så blir det minst 4 mål och mycket mat. Vill avsluta med att bara säga TACK! Jag är så glad att jag investerade den här tiden med dig. Du har varit lyhörd men också konstruktiv när det behövts. Jag hoppas min väg möter dig någon gång igen i framtiden. Kanske för ett nytt upplägg, på ett löpevent, en av dina Friendcationresor eller på Sundbybergs IP där jag sett på Instagram att du brukar hålla till. Det är ett av mina favoritställen att springa på när jag är hemma hos min svärföräldrar! Jag kommer fortsätta följa och bli inspirerad av dig i sociala medier där du är en riktig queen. Ha en fantastisk sommar och önskar dig ett magiskt bröllop samt framtida liv med din blivande man. Tack för mig! ❣️

Tips: Några har köpt 10 km OCH 21 km upplägget för att kunna köra 8 + 8 veckor.

Hej!

18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *