Surlistan.

 

Listor är kul. Speciellt när de inte är all happyclappy. För det är inte jag alltid, så det passar ju rätt bra. Jag snodde denna från Sandra som i mitt tycke är lite av ett list-proffs.

Obehagligaste jag vet: När mina kalendrar inte synkar och jag bokar in grejer i blindo. Drottninggatan under sommaren och mellan 16 och 19 en vardag. Plåster som flyter runt i bassänger. Barn med snor och gammal mat i ansiktet (ja, jag ryser av sådant, är en hemsk människa.) Fläckiga överdrag på hotellsängar.

Absolut inte min killtyp: Mansgrisar med typisk översittarmentalitet. Ni vet de där bönderna som skämtar (fast att man vet att de egentligen inte skämtar) om att tjejer ska stå hemma framför spisen och laga mat. Män som känner sig hotade av tjejer som gör sin grej, som bara i n t e kan släppa på stereotyperna och hur det ska “vara” och grymtar missbelåtet om något förändras från hur det alltid har varit. Förr hade jag sagt att den typiska “kille i raffe-skjorta” typen inte alls var min typ. Har varit tillsammans med en sådan i snart 3 år nu. Vi är väldigt olika på många plan men har även funnit gemensamma intressen och lärt oss väldigt mycket av varandra, så jag har droppat den tanken. Vilket jag är väldigt glad över. Men det som fortfarande är högst aktuellt är att jag inte gillar killar som ej tar hand om sig själva. Kalla mig utseendefixerad, för all del. Men jag vill ha det välansat med välskötta naglar, trimmat näshår, en kropp som nödvändigtvis inte behöver vara rippad men den bör användas till något annat än öldrickande och tv-spel och att det helt enkelt är helt och rent.

Äckligaste mat jag vet: Anser inte mat äckligt och är inte fem år gammal. Men om jag måste välja något som inte faller mig i smaken så blir det kalops men smaklös brunsås.

Blir arg på: Människor som lever sina liv i ignorans och vägrar ens försöka förstå att det finns så mycket utanför deras skygglappar. Lägg sedan till hets mot folkgrupp, vad som händer i USA just nu och gnäll utan en tanke på förändring. Och SL. Alltid SL.

Sämsta bok jag läst: Hanna och Amandas chiclit bok. Mina ögon blödde.

Något som får mig att byta radiokanal: One hit wonders från melodifestivalen.

Sist jag ville ta till knytnävarna: När en galen ryss simmande över mig på senaste tävlingen.

Sämsta serien jag nyligen sett: Oh, svår. Stänger av direkt om jag inte fastnar men jag minns hur oerhört jäkla mycket jag störde mig på tjejen i Bron. Tyckte hon var riktigt jobbigt. Samma sak med polistjejen Olivia Rönning i Springfloden. Varför måste de göra exakt ALLA polisbrudar så oerhört tuffa, svåra och “jag klarar allt själv”? Så oerhört tröttsamt.

Fulaste plagg jag vet: Kjol med leggings.

Äckligaste drycken: Ljummen ful-cola.

Det skriker jag när jag blir arg: Helvetes jävla röv.

Det här var ju kul, lite som en terapisession. Nästa lista blir nog något med mat. Hej!

11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *