,

Svampwok & inferno av stickat.

Stickad tröja från Åhlens, byxor från Uniqlo, slipins från Flattered samt väska från Chloé.

Igår hade jag en klyschig “hejjagärpåsprång” dag. Maxad, effektiv och väldigt väldigt rolig. Jag har fram tills nyligen strött ut mitt jobb med mina sociala medier under dagen där det har funnits pauser från mitt “vanliga” liv. Har svarat på kommentarer samt skrivit texter på tunnelbanan, uppdaterat och mailat när jag har varit på väg någonstans eller varvat ner på löpbandet, legat i sängen och organiserat frukostevent samt vårt staycation event som vi har på Winery Hotel i oktober. Visst är det smart och effektivt men dock inte särskilt hållbart i längden. Det har lett till att jag har börjat blocka 1-2 kvällar efter åtta på kvällarna för någon timmes koncentrerat jobb med mina kanaler. Jag tror det i slutändan kommer spara mig en del energi, även om jag aldrig kommer gå ifrån att ägna trist pendeltid åt att svara på era härliga mail och kommentarer.

Så vad gjorde jag igår då? Vaknade lite efter sex, organiserade min att göra lista för dagen, rev av några mail och bokade in ytterligare en telefonavstämning för en leverantör. Satte sedan på mig träningsskorna och promenerade bort till Östermalm där jag hade tid med Daniel Ahlstrand på InMo Medveten träning. Vi filmade när jag sprang, knäckte lite ben och gick igenom kroppen och framförallt smärtan i mitt knä. Fick strikt löpvila (not amused at all) samt en rehabplan för de kommande två veckorna, men ska dit redan nästa vecka igen för ytterligare en behandling. Det positiva är att det inte rör sig om något meniskstrul eller vätska i knäet.

Var hemma igen runt nio och gjorde en rödbetssmoothie som fick bli min frukost medan jag satte igång med mail och mina uppgifter för dagen. Jobbade effektivt utan något större avbrott (fördelen med att jobba hemifrån ibland) fram till ca halv tre och bytte sedan om för lite blogg/Instagram relaterade möten. Det var dags för Swica AB tid. Först ut var ett möte med en potentiell plattform som lanseras i höst. Efter det drog jag upp till tjejerna på VASS PR för att signa ett samarbete (mer om det om någon vecka, jag är så otroligt glad över detta, tjooho!) och därefter mötte jag upp Elin för en snabbfika. Fick sjuk cravings på stickade tröjor och boots där vi spatserade på stan och började febrilt mentalt anteckna allt jag behöver inför hösten. Slutade med att jag fick ångest av bitchslapen mitt Amex gav mig samtidigt som det skrek: ÖVERTRASSERING.

Oh well. Får väl sälja några tjänster till min kille eller något.

Hur som haver så behövde mina naglar fräschas upp då et vankas bröllop i helgen. Drog förbi en salong som ligger precis nedanför mig och fixade mina naglar en snabbis innan jag kom hem till färdig middag som Calle hade slängt ihop. Vegetarisk svampwook med groddar, cashwewnötter, kål och broccoli. Jag är imponerad över hur han tar initiativ och lagar vegetariskt nu när jag kör mina köttfria veckor. Det behöver inte bli ett problem, så länge man ej gör det till ett.

Kvällen slutade med att jag tog upp jobbet där jag slutade runt två. jag är varje dag tacksam över att kunna lägga upp min tid själv och kunna ha möjligheten att dra iväg under dagen för privata projekt. Det motiverar och ger en sådan otrolig arbetsglädje.

Fick så småningom klart allt på min lista och knäckte en burkcola som belöning. Sen skulle jag egentligen köra mitt rehabpass men fick snällt stå över då bloggen kraschade på grund av att mitt Webbhotell Miss Hosting är totalt inkompetenta och inte har en aning om vad de sysslar med. Så fick sitta och nörda ytterligare 2 timmar framför datorn.

Det var den dagen. Lång som fan, men helt klart värt. Det är det alltid.

Hejrå!

8

4 svar till “Svampwok & inferno av stickat.”

  • Hej Kerstin,

   Tack så mycket, ger perspektiv när man själv alltid gnäller över att man aaaaaaldrig har några kläder 🙂

 1. Hej.
  Vad fick du för rehab-övn?Vet att det är lite individuellt men går med liknande problem och är nyfiken på variation i övn ☺️. Om du vill får du gärna maila . Tack!

  • Hej Ulrica,

   Jag fick övningar där jag ska aktivera insida lår. Så mycket att dra benet snett mot sig, enbens övningar och att man sitter rakt upp och ner och lyfter benen samtidigt som att man fokuserar på att hitta rätt muskel som ska jobba. 🙂

   Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *