VANLIGA FRÅGOR

Vad är det för material på plaggen?
Produktens material är specificerat på produktsidan.

Vilka storlekar finns det?
Tillgängliga storlekar samt passform för respektive produkt är specificerat på produktsidan.

Hur lång är leveranstiden?
Din beställning är “made to order” för att endast producera enligt efterfrågan och därför är leveranstiden något längre än vanligt, och din order kommer att skickas inom 10-15 arbetsdagar från beställning.

Hur fungerar det med retur och ångerrätt?
Som konsument har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansköplagen. Om du önskar göra en retur, vänligen kontakta merch@joannaswica.se och märk ämnesraden med “Retur”.

Vem står för returfrakten?
Det är du som kund som står för returfrakten, och du måste kunna bevisa att du skickat produkten så be om ett kvitto från ditt utlämningsställe.

Reklamation
Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är defekt eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss på merch@joannaswica.se och bifoga eventuella bilder på den defekta varan.

Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. 

Ångerrätt & Retur
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar från och med den dag varan levererats. Om du önskar ångra ditt köp kontaktar du oss på merch@joannaswica.se och märk ämnesraden med “Retur”. Alla returer granskas och varan måste skickas tillbaka i originalskick samt med etiketter kvar för att godkännas.

Vem står för returfrakten?
Det är du som kund som står för returfrakten, och vid förfrågan måste du kunna bevisa att du skickat tillbaka produkten, så be alltid om ett kvitto från ditt utlämningsställe. 

När får jag mina pengar tillbaka?
Vid godkänd retur så återbetalar vi ditt köp så fort som möjligt, men senast 14 arbetsdagar från det att vi mottagit din retur. Återbetalning av alla varor sker på samma sätt som du gjort betalningen.

0