SWICA PTSG x HART54

Hörrni! HUR KUL hade vi imorse? Vilken svettfest och vilket ooooetroligt gäng som kom och tränade med mig. Vad händer nu tänker ni? Ja det förstår jag. Inte så lätt att förstå.

JO! Det är så här att imorgon torsdag 08:00 så släpper jag begränsat antal platser till en liten grupp som jag kommer coacha i 4 veckor framöver 2 dagar i veckar på Hart54. Gruppen, eller snarare konceptet, som jag kör tillsammans med Hart54 är ett 54 minuter långt svettigt pass där vi jobbar med hela kroppen där fokus ligger på både styrka och kondition. Och ja, det är väldigt tungt emellanåt. Vi är uppe på maxpuls och huvuddelen av passet ligger på över 80% av ditt max. Men det betyder inte att alla inte kan vara med. Tvärtom, du tävlar mot dig själv, rättare sagt din puls, vilket göra att alla oavsett nivå kan vara med. Däremot rek jag inte gravida eller personer med hjärtproblem att vara med. Men det förstår nog ni flesta själva.

Detta är, som många av de personer som var på passet imorse, ett riktigt Swica-pass. Och det glädjer mig. För det är exakt såhär JAG älskar att träna. Total jädra utblåsning. Där man lämnar lokalen med att känna sig on top of the world.

SWICA PTSG x HART54
2 dagar i veckan under 4 veckors tid kommer du träna hela kroppen i ett kombinerat styrke/konditions-upplägg coachat av mig som just nu gästspelar som PT på Hart54 (Regeringsgatan). Träningspassen är 54 minuter långa och då fokus ligger att vara ett tights gäng som kör där alla får ut just det de behöver av för att komma framåt i sin träning så överstiger inte grupperna 8 personer. 

Träningen är högintensiv med intervallträning bestående av rodd, stakning, löpning och cykling som huvudfokus. Dessa moment kommer kombineras med styrka och synkas med din puls.

I priset ingår:
8 träningspass.
20 min personlig coachning där vi går igenom ditt aktuella nuläge och önskat läge.
Smoothie, rawbar från Get Raw, kaffe/te och frukt efter varje pass.
Uppföljning.

Datum:
6 maj 06:45 – 07:45
8 maj  06:45 – 07:45
13 maj  06:45 – 07:45
15 maj 06:45 – 07:45
18 maj 07:45 – 08:45
20 maj 06:45 – 07:45
27 maj 06:45-  07:45
29 maj 06:45 – 07:45

Platserna släpps imorgon kl 08:00 – håll utkik på min story då.

EDIT: FULLBOKAT!

Anmälan (mailet) är bindande och återbetalas ej. Det går att överlåta/sälja platsen till annan deltagare om så önskas. Läkarintyg måste uppvisas för återbetalning av pass. Anmälan sker på egen initiativ och i samband med anmälan så har man ansvar för sin egna hälsa och godkänner att HART54/Joanna Swica friskriver sig från allt ansvar för skador/förlust av person/egendom.

Ser framemot att coacha dig!

55

8 svar till “SWICA PTSG x HART54”

 1. Så spännande! Fixar man det även om man är otränad & överviktig? Sen funderar jag på plats-vart ligger det?

  • Hej!

   Jag skulle säga såhär: Ja det fixar man om man är van vid någon form av rörelse då man tränar mot sig själv fast i grupp. DOCK är det på egen risk och man får helt enkelt ta det på sin nivå och vara medveten om att det kommer vara andra i gruppen som kommer kötta på. Är man fine med det och fokuserar på sin egna utveckling så KÖR. Varför är jag så ärlig? För jag ogillar när PT:s säljer in något så det ska “låta bra”.

   Jag vill inkludera alla men man måste vara förstådd med att det är väldigt tufft emellanåt. Och man ska känna sin kropp så man inte drar på sig några skador. Men jag finns där och peppar, hjälper till och visar vägen varje minut av passet. 🙂

   Det ligger i city. Regeringsgatan.

   Kram,

 2. Vilket fantastiskt upplägg. Jag har svårt att få till logistiken just nu eftersom jag valt bort buss i covid-tider (och bor på värmdö) men om något liknande skulle komma att bli aktuellt igen när läget lugnat sig en aning så har du en köpstark kandidat här! Åh så kul!

 3. Kanske jag som är blind men dels går att skriva upp sig som reserv? Och vad kostar de?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *