, , ,

SwiciLouWinterBeautyDinner x SwissClinic

 

Igår var det äntligen dags för min och Louise efterlängtade beautydinner tillsammans med SwissClinic i deras oerhört fina lokaler på Stureplan 2. Vi anlände i god tid innan för att ta lite bilder vilket visade sig vara en av våra bästa idéer då vi fick David alldeles för oss själva. Förutom att han jobbar som Head of Design på Swiss även är en grym fotograf vilket ni kommer se lite längre ner. Jag vill redan nu varna för en bildbonanza. Jag har försökt hålla nere antalet, men alla tjejer var så oerhört fina så jag tänkte äh, jag slänger upp!

Vid 18-tiden började tjejerna trilla in en efter en och det var många nya ansikten då vi inte känner alla tjejer från gruppen vilket såklart är oerhört roligt. Jag älskar att träffa nya människor och det tog emot att “försöka” vara tyst igår när det enda jag ville var att tjattra loss ordentligt med alla.

Det som värmer mitt hjärta lite extra är att dessa tjejer är alla tjejer jag vill veta mer om, som jag genuint tycker om, som jag fascineras av och som lyfter upp varandra. Några av tjejerna ska även med till vårt Staycation i Malmö i februari vilket är oerhört roligt då det redan börjar “boundas”. Älskar hur man kan få nya vänner i vuxen ålder och att våra olikheter blir våra styrkor och det som gör oss extra intressanta.

 Totalt var vi 30 härliga tjejer som tillsammans åt en god raw/vegan plockbuffe som var inriktad på “skin food” från RåochSå. Under kvällen fick tjejerna även en hudanalys av  Dr K Clinics som var på plats och gav oss mer djupare kunskap i hur vi bäst tar hand om vår hud och framförallt, förebygger inför framtiden. Det var ett uppskattat inslag under kvällen då det snabbt bildades kö till dem. Sanna och Isabell från Swiss Clinic synkade detta väldigt bra med att köra en produktgenomgång och hur man kan kombinera hudanalysen med Swiss egna produkter. Man får en djupare förståelse för vad det egentligen är man lägger på huden vilket jag tycker är väldigt viktigt. Det är inte bara att smeta på något men samtidigt så kan det vara jäkligt svårt att veta var man ska hämta informationen och framförallt, exakt vad man behöver veta. Det är som sagt en djungel och jag tycker Sanna och Isabell gjorde ett väldigt bra jobb att förklara samt svara på tjejernas frågor.

Vi drog igång vid 18:00 och rundande av vid 22:00 när de sista gick. Det var nästan så att vi inte ville att folk skulle gå för vi hade så jädra trevligt. Men jag är idag tacksam för att jag tog det väldigt lugnt, minimerade pratande på grund av min röst och drack alkoholfritt efter mitt första glas bubbel. Små smarta beslut gör att det faktiskt går att då ihop livet med allt som pågår.

Det är så fantastiskt roligt att kunna göra sådana event tillsammans med varumärken vi faktiskt tycker om och själva använder. Jag tycker det är oerhört viktigt att kunna stå hundraprocentigt bakom varenda samarbete jag gör och skulle aldrig pusha för något jag inte gillar. Därav att jag ofta pushar för märken som jag inte samarbetar men ändå vill lyfta för jag tycker de är så bra. Men det är klart, jag tänker inte hymla,det är ju självklart jag vill vinna något på att samarbeta med märken jag tycker om. Det är ju det ett samarbete går ut på, att alla parter vinner på det. Och igår kändes verkligen som ett win-win vilket gör mig stolt och glad.

Jag får många samarbetsförfrågningar och är väldigt selektiv som sagt, jag tror på långvariga samarbeten och där jag kan dra nytta av det i mitt liv samtidigt som att jag kan förmedla något bra till mina följare. Något som var extra roligt under kvällen var att SwissClinics erbjöd tjejerna exklusiv rabatt på 40% bara för denna kvällen och det var en succé. Ser framemot våra Derm Rolls-partyn. Ser framför mig hur vi alla sitter i soffan och rollar vår hud som kommer bli faaab om några månader. Säg hejdå till töntiga beachkroppen 2018,Iits all about the skin now!

Tack för en fantastisk kväll. Vi ses snart igen, nästa event är redan klart och vi kommer rulla ut det i dagarna. Hoppas vi ses där! <3

9

5 svar till “SwiciLouWinterBeautyDinner x SwissClinic”

  1. Guuud vad kul! Så proffsigt styrt, jag är riktigt avundsjuk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *