SwiciLouBreakfastClub // SallyVoltaire

I morse var det dags igen för ännu ett frukostevent med #SwiciLouFriendcation gruppen.  Då förra frukosten var en succé blev vi snabbt taggade på att styra ännu ett innan vårt stora höstevent som är Staycation på Winery hotel Solna i Oktober.

Vi hade dock lärt oss lite av missen vi gjorde förra gången (läs mer om det eventet här) då vi hade bjudit in alldeles för många tjejer och inte riktigt hann mingla med alla. Men så var det inte i morse, nej nej nej. Vi var runt 14 tjejer (4 bortfall pga sjukdom) och det var så trevligt. På riktigt. Jag skriver inte det bara för att jag måste då jag och Louise var arrangörer. True story.  Jag hade en riktigt mysig morgon och den feedbacken jag har fått från några som var med i morse så verkar det vara ömsesidigt.

Girls Girls Girls!

 

Vi hade ordnat med ett riktigt pangfrukost-paket på Sally Voltaire för tjejerna och jag drog helt klart högsta vinsten det blev över några hummus-frallor och jag fick äta lyxmacka till lunch på jobbet senare på dagen.

Är så tacksam över att få göra detta med denna tjejen, det är så förbaskat roligt att planera och arrangera dessa typer av små “get-togethers.”

Tack till er som kom, det var roligt, som alltid. Nästa gång vi ses är i Oktober (ooooom vi inte hinner dra ihop en liten grej innan dess).

Men oktober blir riktigt bra. Ser redan framför mig hur 48 tjejer invaderar Winery Hotel i Solna. GIRLS DOMINATION. Hell yeah.

Vill ni se mer av vad vi pysslar med på Instagram så samlar vi allt under dessa hashtags:
#SwiciLouFriendcation
#SwicilouBreakfastClub

Vill ni vara med i vår härliga FB-grupp (över 600 tjejer!) så skriver ni helt enkelt in “SwiciLouFriendcation” och klickar på ansök.

Vi ses!

9

4 svar till “SwiciLouBreakfastClub // SallyVoltaire”

 1. Ser ut som en toppenmorgon (önskar också jag bodde i Sthlm just för såna här mysigt events) 🙂

  En liten önskan med bloggen, går det att få så kommentartexten ligger längst ner i inlägget (bredvid hjärtat)? Ofta läser man ju uppifrån och ner och när en väl ska kommentera får man scrolla hela vägen upp igen 🙂

  • Hej!

   Jaa, det är synd med alla er som ej bor här, men som jag skrev till en annan tjej så hoppas jag i framtiden kunna arrangera sådana frukostar utanför Stockholm med. 🙂

   Hmm.. ska kolla på det om det går att göra. 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *