#SwiciLouFriendcation


Så var dagen äntligen här. Dagen för Louise och mitt frukostevent. Vår idé som började som ett kravlöst häng med våra följare och  snabbt sedan formades till ett frukostevent. Jag trodde aldrig intresset skulle bli så stort när jag la ut idén på instastories. Vi fick tacka nej till över 60 personer då vi satte gränsen till ca 30 – 35 stycken.

Jag vaknade 05:15 med ett ryck, tvättade håret (muttrade lite om att det ändå skulle bli skitigt ikväll då jag ska ut och simma i Kyrksjön), drog på lite smink och begav mig sedan bort till Out Of Office´s kontor. Grabbarna hade varit så snälla att låna ut sin lokal till oss så vi fick tillgång till den redan dagen innan så vi skulle kunna ställa in blommorna vi fick av Interflora (tack så hemskt mycket!). Men trots förberedelserna så gick tiden sjukt fort och helt plötsligt så var klockan 07:15, första tjejen stod vid dörröppningen, och vi tittade på varandra i panik: låt detta bli bra nu! Sen rasade det in tjejer. Tillslut var vi runt 30 stycken härliga och framförallt MODIGA tjejer som åt avocadomackor, drack smoothies och skålade i kaffe. Det är inte lätt att komma själv till ett event där man inte känner någon. All credd till dessa tjejer som vågade.

Stort tack till Sisunutrition, Barebells, Out Of Office och Celsius för att ni bidrog med produkter och lokal till eventet.

Jag är så oerhört tacksam och glad över alla er tjejer som kom. Det var så otroligt häftigt att träffa er alla. Det är svårt att greppa vissa dagar att det är tusentals som följer mig varje dag, tittar på mina instastories och verkligen ENGAGERAR sig i vad jag gör. Jag menar, en av er tjejer som kom idag hade med sig hembakade syltkakor till mig. Förstår ni, det är så oerhört gulligt och fint. Ni är ju inte bara mina följare, ni är mina vänner med.

Det ska bli riktigt roligt att träffa fler av er på nästa frukostevent och jag hoppas ni är taggade på #swiciloustaycation i Oktober. Mer om den hotell-helgen kommer komma upp i vår FB-grupp som heter SwicilouFriendcation. Alla tjejer är välkomna att vara med i gruppen och det spelar ingen roll vart på planeten ni bor. Det är en sluten grupp och allt som skrivs där stannar där. Vi kommer dela med oss av massa roligt och jag hoppas att gruppen används som ett sätt för er med att kasta ut en fråga om AW, promenad, träningspass eller något annat ni undrar eller funderar över.

På tal om träning så var intresset stort över min idé gällande ett höstbootcamp. Kommer komma mer info om det i gruppen, så håll utkik.

Slutligen, fan vad vi är grymma Louise. Jag vill ge oss båda en stor klapp på axeln. Vi båda har ett krävande jobb som tar mycket tid, jag tränar dessutom fulltid och så lyckas vi styra ett frukostevent helt själva. Ingen markservice, inga sponsorer som går in med pengar – utan helt själva. Vi har planerat, dragit i trådar, roddat i gruppen och styrt upp från början till sista sopsäcken slängdes. Vi tog 99 kr för eventet och gick plus minus noll. Detta är inget vi tjänar pengar på, utan vi gör det för er. Jag skiter i om det anses skrytigt, jag är aldrig sen på att hylla andra människor när de gör något jag är imponerad av. Så idag vill jag hylla oss två, det här gjorde vi bra.

Tack för idag, vi ses snart igen!

26

7 svar till “#SwiciLouFriendcation”

  1. Jag vill komma nästa gång, gick med i er grupp innan idag!!

    älskar att du har börjat blogga. hoppas fler hittar hit!

    Kram

    Annika

  2. Åh vilken rolig grej! Har helgen i oktober något med bootcampet att göra eller är det två olika gånger?
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *