Takfester och finkorv.

Kan vi prata om hur fantastiskt allt blir när det är soligt och ljust ute? Som att leva i en Veronica Maggio låt.

Gårkvällen bestod av Max födelsedagsfest uppe på hans takterrass i Sumpis. Det grillades finkorv, bjöds på brownie och förstaklassig musik av Hugo & co. Men vet ni vad det bästa av allt var? Jag kände bara  4 personer varav 2 av dem mycket vagt. Resten var helt nya ansikten och det är något som jag tycker bäst om med med Max. Hans öppenhet och sociala kompetens som helt enkelt välkomnar alla. Jag är ingen person som bara umgås med ett och samma gäng som skapades när man låg på BB ihop. Det är fint och absolut inget fel, men inget för mig.

Vid tio tog jag C under armen sedan promenerade vi hemåt och somnade 4 minuter in sjätte avsnittet av House of cards.

Idag är jag ledig och ska ner till Sats som öppnar om 2 minuter. Överkroppsstyrka står på schemat. Kanske en liten bicepsflex? Varnar kungsholmen för mina guns redan nu.

Ikväll är det mini-Triathlon på sjöhistoriska. Hoppas vi ses där!

6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *