Tankar om racebriefing, punktering och packning.

Här kommer en video om hur jag tänker gällande min packning och upplägget rent generellt i helgen. Jag vet att jag sa i videon att jag kan ordna en lista i textform med,  men äh, ni får hojta om en sådan önskas, annars får detta räcka tillsvidare.

Som jag nämner lite i slutet – ta det inte på dödligt allvar, det kommer gå bra. Har man kommit såhär långt, skött sin träning relativt bra under året så har man inget att vara orolig för. Nu ska vi ha roligt. Oj oj oj!

P.s Såg att jag ej nämnde hjälm och racebelt. Glöm ej det! (Jag köper fick nytt racebelt vid varje tävling då jag alltid glömmer det på plats. Men denna gången har Anna ett extra till mig i sin packning. Pangtjej!)

4

4 svar till “Tankar om racebriefing, punktering och packning.”

  1. Tack för bra video! Alltid kul och se vad andra packar till tävling. 🙂 Själv brukar jag ha handduk i växlingszonen också och stå/trampa på när man byter skor för att slippa skit/blött i skorna.

    • Just ja! Den glömde jag att nämna, jag har en sån där ultralätt microfiber handduk som tar noll plats i väskan. Den brukar jag stå på med.

      Bra där Emma! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *