THE BIG NIGHT

The Big Night. Det blev slutligen namnet på vår inspirationskväll där vi även gick ut med 2 stora nyheter, medlemssatsning vid namn F+ och presentation av vårt team. Friendcation växer och vi stegar nu in i ett på många sätt oroligt år. Det svajjar i världen och det kanske inte är den bästa tiden för att lansera ett medlemskap för ett nätverk som till en stor del livnär sig på resor och events. Men vi har varit där förut, vi löste det och vi kommer förhoppningsvis lösa det ännu en gång. Vi minns väl alla Covid-19 åren som för många skapade ett stort svart hål i en tidslinje som fortsatte puttra på trots världens stod stilla.

The Big Night. 150 kvinnor under ett och samma tak. Tintin som driver Vurutatto gaddade 20+ tjejer, tjejerna från Rapide Browbar fixade brynen medan Rollys Pizza och VW samt Hugo Spritz stod för energin. Inte nog med det så hade vi våra fantastiska sponsorer med oss som bidrog till priser. En tjej vann bland annat styling uppe på Lindex showroom för 3000 kr medan en annan tjej vann presentkort på tatuering och ett välfyllt kit från Exuviance. Kvällen fortsatte med föreläsning av mig och fantastiska Emma Svensson som under året kommer presentera 3 resor/events tillsammans med oss. Vi är stolta, glada och törstar efter ännu mer Sverige-äventyr. I skrivande stund har Friendcation 18 303 medlemmar och ökar med 10-20 medlemmar om dagen. Det är oerhört mäktigt att se så många kvinnor ansluta och vilja vara en del av Communityt.

The Big Night. Styrkan i ett community som bara växer.


Är du nyfiken på vad som händer bakom kulisserna och vill du ha tillgång till info lite före alla andra? Signa då upp dig på vårt nyhetsbrev som du hittar här. Vidare så kommer vi släppa mer info om F+ under början av nästa vecka.

Ett stort tack till alla som kom i måndags. Tack till Bonnier Fastigheter och Susan Pihlblad som stöttar oss i ett fint partnerskap och stort tack till alla våra sponsorer och samarbetspartners. Men framförallt, tack till varenda er som är med och gör Friendcation till vad det är.

Slutligen, Stephanie. Vår fantastiska praktikant. Vad jag önskar att vi kunde anställa dig. Stort tack för allt, imorgon gör du din sista dag och det är oerhört sorgligt att behöva släppa dig.

19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *