,

#thebrandsdinner

Igår spenderade jag kvällen borta på söders höjder med 16 jävligt snygga tjejer (det är här man kunde fått extistensångest för sin egna uppenbarelse) men mitt set från Nümph räddade mig i sista sekund när jag hade total black out när jag valde kläder på morgonen. Vilket händer rätt ofta. Jag kan exempelvis somna med en klar tanke på vad jag ska ha på mig dagen därpå men sen vakna på ett helt annat humör och tänk: oh hell no.

Hur som, kvällen som Louise och The Brands Agency hade bjudit in till var oerhört trevlig och jag så stolt över Louise som har etablerat en sådan fin och genuin kontakt med tjejerna på The Brands. Mina vänner är mina största inspirationskällor och att få hänga med dessa tjejer, nya bekantskaper som gamla, berikar mitt liv något oerhört. Det är fantastiskt att kunna ta en bekantskap som började med på ett event eller Instagram-kommentar och utveckla den till en nära vänskap, som med tex Cornelia, Felicia och (brow)Felicia. Tjejer, sluta aldrig vara ni.

Kvällen började med mingel och fördrink från Lillet som ni kanske minns från vårt aktiesparar event (läs här) som vi hade i våras? Vi körde en liten presentation av alla tjejer, tro det eller ej, det var en del okända ansikten vilket är riktigt roligt då de flesta events ofta består av samma klick människor som enbart hänger med varandra. Jag fick äntligen träffa Angela som jag har stalkat på Instagram och träffade en rad andra coola tjejer.

Ingen modekväll utan att test av kläder vilket togs ett snäpp längre då vi alla tävlade om ett plagg från Résumé. Tävlingen gick ut på att plocka ihop en kreativ och lekfull outfit som återspeglade sig själv. Det vill säga: go cray cray! Jag kan meddela att denna fabulösa utstyrsel inte vann. Mycket besviken över detta faktum och kommer komma ihåg det framöver, speciellt när Louise fyller år eller ska få träningskläder av mig. Trodde man hade någon formån av att vara Bff med värdinnan, i guess NOT. Nåja, hade modevisning för mig själv hemma sen, där jag vann. Som alltid.

Självklart slutade det med att jag hittade femtio nya plagg som jag ville ha och inspirerades till att klicka hem ett par gula strumpor på bussen hem. Svårt att inte bli taggad på att gå loco när man befinner sig på ett kontor där kollektionerna är allt annat än våra traditionella svenska märken. Det är färg, mönster, texter, vida skärningar och kaxiga detaljer. Det är statement, feminint och lekfullhet. Jag älskar det. Dansk design är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat, vilket nog syns då jag ofta bär märken som Nümph, Soaked in Luxury, Ganni, Samsöe Samsöe och 2nd Day.

Kvällen rundades av med att vi var några som satt kvar och drack vin. Det är mysigt, ni vet när folk droppar av en efter en och tillslut är man en liten klick kvar som myser bland rester av god mat och dryck.

Tack för en bra kväll tjejer! <3

 

0

0 svar till “#thebrandsdinner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *