THERE´S A NEW RESTAURANT IN TOWN

Stureplansgruppen slog i helgen upp dörrarna till Pixie, en färgstark restaurang på Klarabergsviadukten 61 med fokus på good vibes och prisvärd meny. Det ska vara enkelt men bra råvaror och en naturlig mötesplats där aw:n enkelt kan gå över till middag och brunchen på helgerna bjuder in till festlig stämning ackompanjerat av färgglada drinkar.

Och good vibes fick vi, eller ja, det är ju inte svårt med det sällskapet jag var där med. Alexander, Elin, Felicia, Monika, Felicia och jag besökte Pixies premiärbrunch och drog in nästintill allt på menyn. Ska det testat, ja då testas det ordentligt.

Det är kul med ett ställe i den delen av stan. Det är svårt med restauranger nära centralen, jag tycker ofta det blir kedjor eller ruffiga små irlänska pubar. Det skulle isåfall vara Grand Central eller Griffins som funkar bra, men annars så är det rätt dåligt med ställen man faktiskt kan välja istället för. Så jag hoppas att Pixie håller sig kvar och smittar över sina good vibes på resten av ställena runt omkring.


Bäst:
Pestopastan (alla var enade, riktigt grym!) och tryffelpizzan.

Behövs jobbas på:
Efterrättspizzan hade varit ännu godare med mer vanilj på, tex vaniljkräm eller någon form av curd.
Hallondrinken och blåa “vira blåtira” drinken – smakade bål.

Jag kommer återvända, pestopastan och jag är inte klara med varandra än. Kul koncept och tack för inbjudan, lycka till!

21

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *