Till alla er som kämpar

Svart Reebok Linne – Finns här
Svarta Lux tights – Finns här
Mönstrade Lux tights Finns här
Hero Sportbh Finns här

Här är resultatet av Stadiumkampanjen som just nu rullar runt om i Sverige. Stolt över att få göra detta tillsammans med Reebok och Stadium men framförallt för att kampanjen är precis det jag vill förmedla med träning.

Det kommer vara motigt. Det kommer att vara tungt. Du kommer att tvivla och du kommer att vilja kasta in handduken. Men så kommer det komma ljusglimtar, ni vet dessa små små strimmor som letar sig fram genom det gråa lagret av tivel och negativitet.

Till alla er som kämpar. Till dig. Varje morgon du vaknar och tar dig till gymmet, trots mörkret utanför fönstret och den varma sängen som inte vill släppa taget om dig. Till alla er som trotsar regnet på lunchen och tar stora djupa andetag tillsammans med era kollegor i spåret. Till dig som tar vägen om gymmet hem från jobbet. Till alla er som vill mer än att bara tänka tanken.

Varje dag räknas, vare sig man lyckas eller inte. För det är en del av den resa man är på, framåt och igenom, mot sitt stora mål.

Så det jag vill säga, till alla er, att vi gör det tillsammans och att jag är hejjar på er. För jag kämpar också. Som fan.

Till alla er som kämpar – fortsätt med det, det gör oss unika.

104

9 svar till “Till alla er som kämpar”

  1. Så jäkla fint skrivet! Och så jävla bra, både ditt blogginlägget och inlägget på IG! För många har nog idéer om att träningsprofiler bara tycker att alla pass är så jäkla göttiga.. så bra av dig, att du är du och delar med dig till oss dödliga ?

  2. Joanna, dina skrivna ord gör skillnad på riktigt. När du skrev för ett tag sedan att du inte bara vill få saker och ting gjorda utan du vill uppleva dom, känna, stöta och blöta. De orden bär jag med mig när det blir jobbigt, både under träning och i övrigt, för att påminna mig om att när jag känner det är då jag lever. Och i detta inlägg om att du hejar på mig och alla andra, tack! Det är ömsesidigt. Tack för allt du delar med dig av, dina skrivna ord gör skillnad, på riktigt. ?

  3. Joanna!!!! Vilken jävla tjej du är!!!! Jag är blown away av dig ,dina ord ,din kraft , ditt driv och framför allt din attityd som är “skinn på näsan som är snäll mot andra” Jag hoppas du förstår att dina ord går in i oss och att vi har dig som lite mantra i huvudet!! Du är faaan grym!! Du är min idol!!

    Kram Bloomiz

  4. Tack för peppen!! <3

    Var på gymet 07.00 idag och körde ett magpass för att sen ta en lätt omvägs-jogg till jobbet. Så härligt att ha träningen gjord redan. (sa hon som sa att hon inte är bra på morgonträning)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *