,

ATT VÄLJA ETT YRKE, TILLBAKA I HEMSEDAL OCH MYSET PÅ FYRI RESORT

Äntligen är vi tillbaka i Hemsedal och ett av våra favorithotell, Fyri Resort. Vi kom i tisdags och idag anländer 25 tjejer till Fyri för årets första Friendcation-resa. Vi är oerhört stolta över att jobba med Ess Group och Fyri Resort på denna resan ser framåt en långhelg med massor av härlig skidåkning, god mat och såklart – fira Louise som fyller år på lördag. Vi brukar alltid försöka komma 1-2 dagar tidigare för att kunna jobba undan, preppa det sista och fota content. På så sätt är helt redo när tjejer kommer och fått ordning på eventuellt lösa trådar.

“Att jobba inom event/resor/ krog handlar mycket om att släcka bränder..”

Jag yttrade dessa orden på ett möte idag och hörde hur gänget på andra sidan linjen skrattade igenkännande. Det spelar ingen roll hur vattentätt schema man har. Hur många gånger man stämmer av, dubbelkollar tider eller upplägg. Det kan alltid, jag upprepar, alltid skita sig. Yttre omständigheter som att bussen får punktering, regnoväder eller köket missar en bong och beställningarna i sin tur fördröjs en halvtimme vilket innebär att schemat förskjuts är bara något av det som kan hända. Det finns en plan A B och C för allt. Men man kan aldrig vara riktigt hundra. Inte när man jobbar med den mänskliga faktorn.

Det är en del av mitt varför i valet att jobba med det jag gör. Med det vi väljer. Att plocka ner en idé till en tanke och sedan paketera det till något som faktiskt går att genomföra. Att lösa alla pusselbitar och se hur det sakta men säkert byggs samman till något tydligt. Idén blir till ett datum och sen är bollen i rullning. Vissa (många) dagar känns det som att man är jagad med en blåslampa i arslet men det är en av många orsaker till varför vi inom detta yrket fortsätter jobba med det vi gör. Möjligheterna att skapa och känslan av att genomföra. Styrkan i att driva igenom och euforin när sista pusselbiten läggs på plats.

Men fram tills dess kan vad som helst hända och det är det som gör oss bättre varenda gång. Vi är proffs på att jobba under press. Att trolla med knäna.

Efter x antal år i game:t så känner jag och Louise oss säkra och väljer såklart partners därefter. Vi jobbar med företag som är grymma på sitt jobb och vi försöker alltid göra vårt yttersta att ge våra kunder den bästa servicen.

Oh, vad jag ser framemot denna helgen.

Vi ses snart tjejer!


22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *