Tingelingsminkning med glitter och stenar

Några av er har efterfrågat min look som jag hade förra helgen. Jag hann ej fota (ursäkta mina dåliga mobilbilder) den steg för steg då jag var jäkligt stressad när jag gjorde den (vilket lite bevisar hur lätt det är att fixa looken). Hemligheten är att i princip ösa på med glitter om du vore jagad.

Om vi börjar med vad jag använde för smink:

Foundation – Jag älskar Beccas foundation. Det har blivit en ny favorit och den sitter som berget under en utekväll. Dessutom får man en lätt “airbrushad” hy. (Klick!)

Concealer – Tog Beccas här då jag ville ha en lite mer trögflytande och täckande konsistens än de andra jag använder till vardags.(Klick!)

Brow Pomade – Finns ej med på bild men det är den gamla vanliga bryn-pomaden från Anastasia som användes här. (Klick!)

Läppstift – Marc Jacobs högblanka läppglans is the shit. (Klick!)

Highlighter – Använder denna glow-palett från Ofra hela tiden. (Klick!)

Highlighter – Det finns highlighters och så finns det highlighters, nu snackar vi glow med denna

Dream-palett från Anastasia. Perfekt för fest! (Klick!) Kan även rek detta som är minst lika bra (Klick!)

Glitter – Dessa från Anastasia är kanonbra. (Klick!)

Stenar – Make up store har små burkar med blandade stenar vilka jag tycker funkar väldigt bra. (Klick!)

Lim – Använde ett från Anastasia som fäster bra och går bort med varmt vatten. (Klick!)

Så svårt att fånga skimret på bild, har försökt ljusa upp bilderna så mycket jag kan utan att tappa skärpan, men det är svårt. Ser framemot när min sminkspegel anländer med LED-lampor och stativ. Då förhoppningsvis kan jag leverera lite bättre bilder. För jäklar, det var riktigt riktigt roligt att göra denna sminkningen och jag kände mig så jäkla snygg hela kvällen. Tappade inte en enda sten heller, och ni som följde festen på stories vet att jag inte satt still direkt.

Summan av kardemumman: Det behövs helt klart mer glitter i ens liv.

Just ja: Dräkten beställde jag här (Klick!)

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *