Tisdag

Vaknade vi halv sex i morse och log brett. Nehejduuu! Sen vände jag mig om och somnade om till halv åtta igen. Tassade upp, la i en nespressokapsel och skakade om havremjölken som om det vore en shaker med betydligt starkare vätska i samtidigt som jag gick in i vardagsrummet och hämtade datorn. Jag tänkte på hur jag såg ut. Eller rättare sagt, hur grannarna skulle se mig där jag naken dansade fram i någon form av huulahuula dans med en havremjölk högt utsträckt ovanför huvudet.

“Kolla Hasse, nu har den där galningen på 6:an vaknat till liv igen”

Något sådant va.

Åt frukost bestående av en hallonsmoothie och scrollade igenom mailen samt svarade på DM:s. Snabbt in i duschen, plocka ihop kartonger och tomflaskor iväg till återvinningen. Jag suckade högt när jag såg högen med jackor i hallen och påminde mig själv att det är fan dags att sortera ut vinterkläderna nu. Gav mig själv en mental uppläxning för att jag drar ut på det och gick sedan neråt gatan med femtioelva påsar i vardera hand.

Spenderade därefter 2.5 timmar på en salong som jag hittade av en slump igår när jag surfade runt och letade efter drop-in pedikyr. Pangpris på både manikyr och pedikyr PLUS ansiktsbehandling med 30 minuters ansiktsmassage. “Gomman, du behöver unna dig!” sa jag då till mig själv och bokade in förmiddagen för lite ren jädra selfcare.

Nu är jag tillbaka hemma igen. Har hunnit äta lunch, leta efter stuga samt skicka iväg ett uppdaterat upplägg till en PT-kund som fortsätter ytterligare en månad med mig. Om en stund kommer en mäklare hit för att ge en värdering efter mini-renoveringen jag gjorde. Sen ska jag fortsätta med 2 löpupplägg samt morgondagens PTSG-pass för grupp 1 och 2.

Jag älskar sådana här dagar. Lugna. Hemma. I mjukisar och hög toffs på huvudet. Med eftermiddagsfika och ingen jävla stress.

Älskar.

67

4 svar till “Tisdag”

  1. Och jag älskar sådana här inlägg! Lugna och ingen jäkla stress! Men jag älskar förstås de hetsiga och energiska inläggen med. Äh, älskar allt du gör! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *