Tisdagstankar från soffan

Jag och Maja, min systerdotter som är på besök från Skåne, ligger i varsin ände i soffan. Jag plöjer jobb och hon plöjer Youtube-klipp. Natali gick precis hem efter att ha poppat över (älskar att vi är grannar) på middag. Med sig hade hon sina Tarotkort och som vanligt sin helt fantastiska energi.

Imorgon åker Maja hem och tempot på mina dagar skruvas upp ett par hack igen. Även om jag har jobbat nu när Maja har varit här så har dagarna varit mer dedikerade åt henne. Vi har ätit långfrukost i soffan till Nyhetsmorgon, gått långpromenad runt sjöarna, shoppat på Mall of Scandinavia samt haft heldag på kontoret där vi har målat och fotat. Vi har även hunnit med en middag på Un Poco som Maja önskade och varit iväg och boxats. Det har varit 3 väldigt mysiga dagar och jag har uppskattat att ha henne här. Och det har faktiskt varit lite skönt att sätta sig själv åt sidan. Min egna träning har pausats, jag har tackat nej till samtliga möten och tillställningar och helt enkelt hängt mer hemma. Som en liten paus fast med mini-me vid min sida som har snabbare scrolltumme än jag på Instagram.

Jag har fått lite kommentarer om att ni saknar mitt bloggande. Alltså de vanliga texterna, de utan egentligen sammanhang, som detta inlägget nu. Jag saknar dem också. Jag saknar att skriva och jag saknar att låta fingrarna dansa fritt på tangenterna.

Det har bara blivit så mycket fokus på bolaget som håller på att startas och all tid som inte går åt det lägger jag på mina PT-Online kunder, Friendcation samt min Instagram. Och då blir bloggen tyvärr lite lidande. Men jag lovar, den kommer fortsätta leva och snart kommer den leva upp ordentligt. Jag ska bara få ordning på allt annat först.

Men jag uppskattar att ni kommenterar att ni saknar den. För utan era kommentarer – hur ska jag då veta vad som saknas eller är bra?

Ska packa träningsväskan för morgondagen nu. Ska iväg och träna med Hans på Nocco´s “box” på Kungsholmen imorgon. Blir kul.

Hörs snart igen,

86

Ett svar till “Tisdagstankar från soffan”

  1. Uppskattar de allra flesta av dina inlägg! Men har full förståelse för att du inte hinner med riktigt =) Kämpa på, vi finns kvar och läser det du skriver, när du hinner med! Keep up the good work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *