,

TJEJERNA ANLÄNDER TILL LIMNOS

Tittar in och uppdaterar lite snabbt innan jag springer iväg och äter lunch. Jag har precis tränat mitt egna pass och innan det så höll jag i 2 x 60 min bootcamp-pass uppe i boxen. Det är fullt ös, veckan har verkligen dragit igång med en jäkla fart, och vi är så glada över att tjejerna äntligen är här. Det är 39 stycken tjejer totalt som är nere med oss här på Porto Myrina i Limnos. Som ni redan vet så är det Apollos nyöppnade sporthotell här i Grekland och vi är oerhört glada över att få vara en av de första grupperna på plats.

I söndags hade vi välkomstmiddag nere på Manos (såklart) och ikväll håller jag i kvällslöpet innan jag promenerar ner till byn för lite middag. Jag och Ida höll oss på hotellet igår och tog en drink i solnedgången, vilket var skönt då dagen igår var rätt intensiv den med med flera träningspass om dagen.

Nej, nu skriker tjejerna på mig att det är dags att äta. Got to go! Hej!

12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *