,

Tjejmiddag hos Syster P.

Igår hade vi som många av er har sett på våra andra kanaler tjejmiddag hos Syster P med ett gäng härliga tjejer från Friendcation. Vid sju kom tjejerna, en efter en, och många av dem hade varken jag eller Louise träffat förut. Vilket är grundtanken med Friendcation. Att knyta nya vänskapsband, våga testa nya saker och ge varandra inspiration. Det är också så vi vill jobba med våra samarbetspartners som vi väljer utifrån våra intressen och vad vi tycker om. Både jag och Louise älskar smycken och bär bland annat Syster P. Att kunna ge tillbaka på detta sättet med en intil middag till vårt nätverk som Friendcation är gör oss oerhört stolta och glada.

Kvällen började med en fördrink och mingel där vi även presenterade en liten överraskning som fick bland annat Elinas shoppingådra att brisera. Det var presentaskar och påsar överallt. “Tar ni swiiish?” varvades med klingande glas och en energisk stämning som fyllde hela rummet.

Efter en stund satte vi oss till bords och hög in på middagen som var av asiatisk touch. 10 poäng för tonfiskbåtarna! Är de små fick man ta två meddelade jag och hög in.

Kvällen avslutades med efterätt och bordet runt där alla fick berätta lite om sig själva och hur de hittade till Friendcation. Jag fick, och jag såg att även Louise fick glansiga ögon, kämpa för att inte brista ut i ett snyftande “ååååååh”. Det är så fantastiskt fint att höra allas bakgrunder och hur de integerar i gruppen. Extra stor eloge till Emma som i sin motivering varför hon ville komma på middagen skrev att hon gärna kom själv då hon tre dagar tidigare hade gått med i gruppen och ville träffa nya vänner. Och där kom hon sen, med ett litet nervöst leenden men med jordens mod, till middagen. Så fantastiskt och oerhört häftigt!

Stort tack till alla som kom och till Syster P för en oerhört trevlig middag. Det var oerhört trevligt att styra detta med er och vi ser framemot nästa grej. Att se gruppen växa för varje dag och innehålla en sådan positiv och inbjudan stämning gör mig så lycklig. ♡

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *